The Masked Singer

Spectaculaire optredens en spannende onthullingen in The Masked Singer

Door RTL··Aangepast:
© The Masked Singer / RTLSpectaculaire optredens en spannende onthullingen in The Masked Singer
RTL

Hét vrijdagavondprogramma van RTL 4 voor het hele gezin; ‘The Masked Singer’. Het was weer een seizoen vol spektakel en verrassingen! ‘Welke BN’ers zitten er toch in die mooie pakken?’ is de vraag die bij heel Nederland door het hoofd heeft gespookt. We blikken terug op dit spectaculaire seizoen van ‘The Masked Singer’ met vijf spraakmakende fragmenten.

Een Belgisch tintje

In de vierde aflevering waren Nicolette van Dam en Bas Smit te gast bij ‘The Masked Singer’. Samen met de vaste juryleden overlegden ze over de mogelijke identiteit van de Papegaaien. Bij hun gastoptreden was iedereen het over één ding eens; het zijn geen zangers. Maar wie de Papegaaien dan wél zijn, dat was voor iedereen een verrassing. Namen als Nick en Simon en Coen Swijnenberg en Sander Lantinga kwamen voorbij, maar bij de onthulling bleken het niemand minder dan Gert en Viktor Verhulst te zijn!

Carlo Boszhard uit de kleren

Toen panellid Carlo Boszhard plotseling uit zijn overhemd scheurde zag Gerard Joling uiteraard zijn kans schoon om er nog een schepje bovenop te doen. Dat accepteerde Carlo natuurlijk niet en hij ging dan ook 'op de vuist' met zijn boezemvriend Gerard. Buddy Vedder moest zijn best doen om de twee uit elkaar te houden.

Een zoete bedoeling

De Cupcake en het Ijsje zorgen voor een zoet moment toen ze het liedje ‘The Time Of My Life’ op de bühne zongen. Ondanks dat de juryleden het lastig vonden om de identiteit van het duo te achterhalen, had het team van Buddy Vedder, Gerard Joling en Mattie Valk het uiteindelijk toch bij het juiste eind. Niemand minder dan Guus Meeuwis en Manon Meijers zaten namelijk in het pak van de Cupcake en het Ijsje.

Grote verbazing

Helaas moesten we in aflevering zeven van ‘The Masked Singer’ afscheid nemen van de Boekenwurm. Geen van de juryleden wist de identiteit van de Boekenwurm te achterhalen en daar baalden ze flink van. Na al die hints hadden ze toch wel kunnen raden wie er in het pak zit? Had jij de identiteit van de Boekenwurm wél goed weten te raden?

De winnaar

De finale van 'The Masked Singer' was een waar spektakel te noemen. De finalisten zongen solo, maar ook als groep nog een allerlaatste keer. Nadat de identiteit van de Giraf, de Haai en de Krokodil waren onthuld, was het de hoogste tijd voor de onthulling van de winnaar van ‘The Masked Singer’ 2021: de Cupido! Maar wie zat er toch in dat pak?

Wil jij meer zien van 'The Masked Singer'? Kijk dan vanavond om 22.00 naar 'The Masked Singer: Oud & Nieuw Special' bij RTL 4 of kijk het afgelopen seizoen terug bij Videoland.