B&B Vol Liefde

Waar kan je Ted voor wakker maken? 'Een vrijpartij!'

·Aangepast:
© RTL/VideolandWaar kan je Ted voor wakker maken? 'Een vrijpartij!'
RTL

Op kerstavond stelden elf razend enthousiaste B&B-eigenaren zich voor aan televisiekijkend Nederland. Pas vanaf de zomer is hun zoektocht naar de ware te zien in ‘B&B: Vol Liefde’, maar op rtl.nl leer je in de wekelijkse rubriek 'Get To Know Me' de B&B-eigenaren alvast kennen. Deze week staat de levenslustige Ted (67) centraal. Een dame met het hart op de tong, zo blijkt al direct bij het interview: “Als ik stoute woorden zeg, moet je ze er wel uithalen hè!”

Wat is je grootste trots?

“Mijn grootste trots is mijn gezin. Ik heb vier eigen dochters en twee zoons, die ik er gratis bij heb gekregen. En dan heb ik ook nog eens elf kleinkinderen! Ik kan niet anders zeggen dan dat mijn familie alles is waar ik voor leef. Het enige wat daarbij nu nog ontbreekt is een leuke vent.”

“Mijn laatste vriend was een Fransman en die was niet zo dol op kinderen. Hij had zelf ook twee dochters. Vader zijn vond ‘ie ook maar matig. Het zou wel leuk zijn als mijn toekomstige partner wél een familieman is.”

 

Wanneer is de laatste keer dat je hebt gehuild?

“Dat is een hele persoonlijke vraag. Ik kan soms wel een traantje laten als ik een emotionele film zie, maar echt gehuild? Dat was afgelopen kerst. Ik was in Zuid-Frankrijk in het huis dat ik heb gebouwd met mijn overleden echtgenoot. Dit klinkt heel dramatisch zeker? Maar zijn as staat daar bij één van de terrassen en als traditie drinken we, als we met de hele familie daar zijn, een fles wijn op hem. Er worden dan herinneringen opgehaald en wordt veel gelachen, maar dan mag iedereen ook even zijn tranen de vrije loop laten.”

Art Rooijakkers over B&B Vol Liefde: 'Hoop op meer succes'
Lees ook

Art Rooijakkers over B&B Vol Liefde: 'Hoop op meer succes'

Wat zou je een dealbreaker vinden in een relatie?

“Vreemdgaan! Één van de mannen in mijn leven was altijd erg geïnteresseerd in andere vrouwen. Dat kan ik gewoon niet accepteren. Ik ga voor hem en hij gaat voor mij. Je moet geen zijpaden gaan zoeken.”

“Ik vind het leuk als een man ziet dat andere vrouwen leuk zijn. Dan heeft hij zijn ogen niet in z’n zak zitten. Het gaat dan vooral om de interesse in andere vrouwen. Ik kan soms ook een hartje sturen naar een vriend die mij een auto uitleent. Dat noem ik geen vreemdgaan. Er moet gewoon wederzijds respect blijven. Buiten de deur mag je kijken, maar eten doe je alleen binnen de deur.”

 

Als je terug in de tijd zou kunnen gaan en iets zou kunnen veranderen, wat zou dat dan zijn en waarom?

“Toen mijn laatste dochter geboren werd, woonden we in Amerika. We woonden tussen Boston en New York. Wat een prachtige omgeving is dat! Bossen tot in de oneindigheid. Helaas hield het werk van mijn toenmalige man op en moesten we daar weg. Ik heb ooit gezegd dat ik daar voor altijd wilde blijven. Dat gevoel heb ik nog steeds. Maar ik heb geen spijt dat ik ben weggegaan, want anders had ik nooit in Madeira gezeten. Het is hier namelijk ook prachtig.”

Waar kan jouw geliefde jou ’s nachts voor wakker maken?

“Nou, dat lijkt me niet zo moeilijk hè? Een lekkere vrijpartij natuurlijk. Ik kan wel zeggen een goed glas champagne, maar daar hoef je me niet wakker voor te maken. Ik vind liefde, geborgenheid en een goed gesprek belangrijker.”

“Met een ander erbij vind ik een klop op de schouder af en toe meer dan genoeg intimiteit. Samen intiem zijn hoort thuis in de slaapkamer. Lekker met z’n tweeën een film kijken en dan tegen elkaar aankruipen, dat lijkt me heerlijk.”

Ted stal het hart van Art Rooijakkers, maar is toch meer op zoek naar iemand van haar eigen leeftijd. Ben jij die spontane familieman waar Ted naar op zoek is? Ga jij graag met Ted mee op ontdekkingstocht op Madeira, om vervolgens samen de dag te eindigen met een goed glas wijn en een romantische film? Geef je dan nu op voor ‘B&B Vol Liefde'.