Binnenland

Door haai gebeten Freek Vonk: 'Nog steeds geen gevoel in mijn onderarm'

Door RTL Nieuws ··Aangepast:
© Freek Vonk via FacebookDoor haai gebeten Freek Vonk: 'Nog steeds geen gevoel in mijn onderarm'
RTL

Televisiepresentator Freek Vonk, die vorige week de schrik van zijn leven kreeg toen hij in zijn arm werd gebeten door een Caribische rifhaai, heeft nog geen gevoel in zijn onderarm. Dat schrijft hij op zijn Facebookpagina.

"Ik heb nog steeds geen gevoel in de huid van mijn onderarm. Deze zenuwen zijn dus helaas wel zwaar beschadigd. Maar zenuwen kunnen regenereren, dus dit gevoel zou terug kunnen komen in een paar weken of maanden. Garanties zijn er echter niet", zegt Vonk op Facebook.

'Ik zag zelfs mijn spieren zitten' 

Hij is verbaasd over hoe mooi de wond in zijn arm gehecht is: "Onvoorstelbaar hoe mooi dit gelukt is, zeker gezien het feit dat mijn bovenarm aan stukken lag en ik zelfs mijn spieren zag zitten!"

ZIE OOK: Gebeten Freek zet eerste stappen weer 

Er is volgens Vonk nog een flinke kans dat de bijtwond geïnfecteerd raakt. Daarom blijft hij voorlopig onder toezicht van het ziekenhuis in Miami. 

'Haai five' 

In zijn bericht bedankt hij verder voor alle steun en berichtjes die hij heeft ontvangen nadat het nieuws over de haaienbeet bekend werd: “Ik hoop jullie allemaal binnenkort weer met mijn rechterarm een grote 'HAAI FIVE' te kunnen geven!”, aldus Vonk.

 

Lees meer over
Freek VonkHaai