Binnenland

Ali B reageert op uitgelekt filmpje verhitte discussie met Waylon

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAli B reageert op uitgelekt filmpje verhitte discussie met Waylon
RTL

Eerder vandaag gaven zowel RTL als Ali B (39) aan dat het verhaal dat Albert Verlinde (59) dinsdag de wereld inbracht over een 'knokpartij', slechts een broodje aap zou zijn. Toch doet een uitgelekte video uit studio van The voice of Holland nu anders vermoeden. Ali reageert exclusief op het nieuws bij RTL Boulevard:

"Wij begrijpen niet waar hij dit verhaal vandaan haalt", liet een woordvoerder woensdag weten. Nu is te zien op een video op de Instagram van roddelqueen Fawrynotsawry dat er wel degelijk een woordenwisseling plaatsvindt. 

Toch gaat het niet om een knokpartij, zoals Albert eerder beweerde. Wel zijn een verhitte Ali en Waylon te zien die harde woorden wisselen over ego's. "Ik geef je mijn grenzen aan, dit zijn mijn grenzen", schreeuwt Ali nadat hij door productie naar zijn stoel wordt geleid. 

Ali B over 'knokpartij' met Waylon: 'Geloof de leugens niet'
Lees ook

Ali B over 'knokpartij' met Waylon: 'Geloof de leugens niet'

"De coaches van The voice of Holland hebben weleens een stevige discussie met elkaar, ze hoeven het niet altijd eens te zijn. Dat houdt het ook interessant voor de kijker. Maar het is pertinent onwaar dat Ali en Waylon met elkaar op de vuist zijn gegaan", aldus RTL. 

'Extra op zijn hoede'

Ali laat aan RTL Boulevard weten geen woorden vuil te willen maken aan de kwestie en dat alles tussen hem en Waylon goed zit. Volgens de rapper horen dit soort discussies er nu eenmaal bij en hebben ze naderhand alles uitgepraat.

Ali vindt het wel vervelend dat de beelden zijn uitgelekt en laat aan ons eten nu 'extra op zijn hoede te zijn'. "Waylon en ik hebben dit eerder meegemaakt. We zij emotionele broers en zijn net getrouwd wat dat betreft. Na afloop knuffelen we elkaar (...) Dit is het laatste wat ik heb gezegd en ik ga er niks meer over zeggen."

Eerder leek Ali ook onbewust naar het verhaal te verwijzen door een foto op Instagram te posten van hem in een boksring. In de comments vroegen zijn volgers daarna haast onophoudelijk naar de kwestie.

Lees meer over
Ali BWaylonThe Voice Of Holland