Weerbericht

Met temperaturen tot 25 graden mooi nazomerweer

Door Buienradar / RTL Nieuws··Aangepast:
© ANP / Erald Van Der AaMet temperaturen tot 25 graden mooi nazomerweer
RTL

Net als gisteren hebben we ook vandaag nog te maken met prachtig nazomerweer. De zon schijnt volop en het is warm.

Vanochtend is het ten zuiden van de grote rivieren zonovergoten. Ten noorden van de grote rivieren begint de dag in de meeste regio's met lage bewolking, nevel en plaatselijk mist. Later op de ochtend zal deze geleidelijk verdwijnen, zodat ook in deze regio’s de zon goed tevoorschijn komt. Tegen het einde van de ochtend stijgt de temperatuur naar ongeveer 18 graden. Er waait een matige wind uit het noordoosten.

Dit is de temperatuur op dit moment:

Buienradar

In Limburg kans op bui

Vanmiddag is er veel om van te genieten, want het blijft zonnig en droog. In het zuidoosten kunnen wel enkele stapelwolken ontstaan en aan het eind van de middag bestaat er in Limburg kans op een lokale bui. De temperaturen lopen uiteen van 22 graden in het noordwesten tot 25 graden in het zuidoosten. Er staat een matige noordoostenwind.

Vanavond bestaat er in Limburg aanvankelijk kans op een lokale bui, maar verder schijnt de zon nog even en blijft het droog. De nacht verloopt helder en de temperatuur daalt naar 16 graden aan zee en 12 graden in het oosten. Er staat een zwakke tot matige noordoostenwind.

William Huizinga legt je in deze video haarfijn uit wat voor weer het wordt de komende dagen:

Ook morgen krijgen we te maken met fraai nazomerweer. De dag verloopt droog met volop zon. De maximumtemperaturen liggen rond 20 graden op de Wadden en 24 graden in het zuiden van het land.

Heb jij de app RTL Nieuws & Entertainment al?

Ja? Daar zijn we blij mee!
Nog niet? Download ’m hier voor Android en iOS

Lees meer over
WeerWeersverwachting