WORKIN' 9 TO 5

Dolly Parton komt met boek over haar passie voor mode

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDolly Parton komt met boek over haar passie voor mode
RTL

Dolly Parton (77) brengt komend najaar een nieuw boek uit. In oktober verschijnt 'Behind the Seams: My Life in Rhinestones', een boek over beroemde outfits uit haar collectie en haar liefde voor mode.

"Ik hoop dat jullie gaan genieten van het kijkje in mijn leven door middel van kostuums en kapsels en dat jullie de geweldige mensen die mijn leven en look hebben gevormd, leren kennen"

In het boek komen foto's van kledingstukken uit het archief van de 77-jarige zangeres voorbij, maar ook haar pruiken en hoge hakken. De foto's worden voorzien van persoonlijke verhalen van Dolly. Zo vertelt ze onder meer over de impact die mode heeft gehad op haar carrière.

Dolly Parton speelde belangrijke rol in Buffy the Vampire Slayer
Lees ook

Dolly Parton speelde belangrijke rol in Buffy the Vampire Slayer

De zangeres is blij haar verhalen te kunnen delen. "Ik hoop dat jullie gaan genieten van het kijkje in mijn leven door middel van kostuums en kapsels en dat jullie de geweldige mensen die mijn leven en look hebben gevormd, leren kennen."

Het is niet het eerste boek dat de zanger uitbrengt. In 2021 verscheen een verzameling van haar songteksten en vorig jaar kwam de roman Run Rose Run uit.

Lees meer over
Dolly Parton