BETTER THAN REVENGE

Taylor Swift heeft omstreden zin in nummer aangepast

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPTaylor Swift heeft omstreden zin in nummer aangepast
RTL

Taylor Swift (33) heeft een omstreden zin in haar nummer 'Better Than Revenge' herschreven. Het liedje staat op het album 'Speak Now (Taylor's Version)', waar vrijdag een nieuwe uitgave van uitkwam.

"He was a moth to the flame, she was holding the matches"

Het gaat om de zin 'she’s better known for the things that she does on the mattress' (ze staat bekend om de dingen die ze op het matras doet). Het nummer kwam dertien jaar geleden al uit, maar de afgelopen jaren kreeg Taylor flink wat kritiek omdat de uitspraak niet meer van deze tijd zou zijn. Op de heruitgave is de zin veranderd naar 'he was a moth to the flame, she was holding the matches' (hij was als een mot bij een vlam, zij hield de lucifers vast).

Taylor Swift geeft in juli extra concert in Nederland
Lees ook

Taylor Swift geeft in juli extra concert in Nederland

Speak Now is na Fearless en Red het derde album dat de zangeres onder de noemer Taylor's Version opnieuw opneemt en uitbrengt. Taylor brengt de albums opnieuw uit omdat haar voormalig manager Scooter Braun de rechten van haar eerste albums drie jaar geleden kocht. Van de nieuwe uitgaves is Taylor zelf eigenaar. Op Speak Now (Taylor's Version) staan ook zes niet eerder uitgebrachte nummers.

Lees meer over
Taylor Swift