SHIV EN LEED DELEN

Sarah Snook moest huilen bij zien slotaflevering Succession

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© HBOSarah Snook moest huilen bij zien slotaflevering Succession
RTL

Sarah Snook (35) moest huilen tijdens het bekijken van de laatste aflevering van de HBO-serie 'Succession'. "Ik zal nooit meer de kans krijgen om die teksten uit te spreken of om nieuwe tekst te krijgen", vertelt de Australische actrice aan vakblad 'Variety'.

"Ze heeft zo haar best gedaan en is terechtgekomen in de situatie waar ze nu is - in een soort vergulde kooi"

Sarah vertolkte de rol van Siobhan 'Shiv' Roy in de serie, die gaat over de familie Roy van het mediabedrijf Waystar Royco. De kinderen van topman Logan Roy strijden in de serie om de macht binnen het bedrijf. De bekroonde serie stopte in mei na vier seizoenen.

Succession-actrice Sarah Snook verwelkomt eerste kind
Lees ook

Succession-actrice Sarah Snook verwelkomt eerste kind

De actrice had geregeld vrienden en familie over de vloer met wie ze het vierde en laatste seizoen van de serie keek. De slotaflevering keek ze samen met haar man Dave Lawson, haar moeder, haar zus en haar stiefvader. De actrice huilde omdat het Succession-hoofdstuk afgesloten is en ze nooit meer haar karakter Shiv zal spelen. "Verdriet omdat ik nooit meer een moment krijg om met deze briljante acteurs te spelen."

Ook verklaart de actrice de tranen omdat ze meeleeft met haar personage Shiv. "Ze heeft zo haar best gedaan en is terechtgekomen in de situatie waar ze nu is - in een soort vergulde kooi."

Lees meer over
HBO MaxHBO NederlandHBO Max