Boulevard

TMZ: Ex-man Britney Spears aangehouden om stalking

Door ANP··Aangepast:
TMZ: Ex-man Britney Spears aangehouden om stalking
RTL

Jason Alexander, de man die in 2004 amper 2,5 dag getrouwd was met Britney Spears, is volgens entertainmentwebsite TMZ aangehouden op verdenking van stalking. Het is niet bekend wie Alexander precies aan het stalken was.

De man werd woensdagochtend opgepakt en zit sindsdien vast in een gevangenis in de Amerikaanse staat Tennessee, schrijft TMZ. Alexander kan tegen een borgsom van 50.000 dollar tijdelijk op vrije voeten komen. Het is niet bekend wanneer hij voor de rechter moet verschijnen.

Het is niet de eerste keer dat Alexander in aanraking komt met de politie. Tijdens de bruiloft van Spears en haar man Sam Asghari vorig jaar, werd Alexander ook al opgepakt. Hij drong toen met een mes het huis van de zangeres binnen omdat hij met haar wilde praten. Alexander stond echter niet op de gastenlijst. Een paar maanden later werd hij opnieuw opgepakt op verdenking van juwelendiefstal.

Spears en Alexander waren na een huwelijksceremonie in 2004 in totaal 55 uur getrouwd. De twee kenden elkaar van vroeger.