NIEUW TV-SPEKTAKEL

Ook GTST-acteur Nando Liebregts in Dagboek van een Herdershond

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPOok GTST-acteur Nando Liebregts in Dagboek van een Herdershond
RTL

Ook Jon van Eerd (62) en Nando Liebregts (27), bekend uit 'GTST', zijn zondag 3 september te zien in 'Dagboek van een herdershond live'. De livemusical in Sittard-Geleen wordt om 20.25 uur uitgezonden bij KRO-NCRV op NPO 1.

De musical is gebaseerd op de oude televisieserie die de KRO eind jaren zeventig uitzond, over een jonge kapelaan die terechtkomt in een Limburgs dorpje. Eerder werd al aangekondigd dat Thomas Cammaert, Angela Schijf, William Spaaij en Nandi van Beurden meedoen. De voorstelling gaat bijna anderhalf uur duren en bevat nummers die ook in de musical te horen waren. De regie is in handen van David Grifhorst, die eerder ook voor KRO-NCRV het spektakel The Passion maakte.

Angela Schijf in tv-spektakel rond Dagboek van een Herdershond
Lees ook

Angela Schijf in tv-spektakel rond Dagboek van een Herdershond

De droom van Nando, die het syndroom van Down heeft, wordt in 2021 werkelijkheid: hij krijgt een rol in GTST. Kijkers van Nederlands langstlopende soap sluiten zijn personage Pim in het hart en zodoende wordt hem zelfs een liefdesverhaallijn toebedeeld. Nadat hij eerder in de film De Kameleon aan de ketting speelt, kan Nando nu dus een heuse tv-musical aan zijn cv toevoegen.

Lees meer over
Jon van EerdAngela SchijfNandi van BeurdenWilliam SpaaijThomas CammaertKRO-NCRVMusical