BAD HABITS

Ed Sheeran ziet halftime-show Super Bowl niet zitten: 'Niet voldoende pit voor'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Ed Sheeran ziet halftime-show Super Bowl niet zitten: 'Niet voldoende pit voor'
RTL

Ed Sheeran (32) zou nooit van zijn leven in zijn eentje de beroemde halftime-show van de Super Bowl willen verzorgen. Dat vertelde de zanger in een radio-interview met presentator Andy Cohen (55) op SiriusXM.

"Ik ben niet zoals die artiesten die geweldige performances geven. Ik heb geen dansers op het podium, ik heb geen vuurwerk en bla bla bla"

Volgens Ed liepen er een tijdje geleden wel gesprekken over een optreden tijdens de halftime-show. "Volgens mij was het toen Coldplay de show deed. Ik zou dan misschien een liedje, 'Thinking Out Loud' spelen. En ik denk dat dat de enige manier zou zijn voor mij, als ik iemand anders zou joinen", vertelde de Britse artiest. Coldplay verzorgde de grootse show in 2016.

Ed Sheeran draait dagje mee in LEGO-winkel
Lees ook

Ed Sheeran draait dagje mee in LEGO-winkel

Ed denkt dat het optreden in de halftime-show meer iets voor Amerikaanse artiesten is. "Ik heb er niet voldoende pit voor", aldus Ed. "Ik ben niet zoals die artiesten die geweldige performances geven. Ik heb geen dansers op het podium, ik heb geen vuurwerk en bla bla bla. Ik kan het gewoon niet, want ik ben het niet. Ik denk ook niet dat iemand wil dat ik de Super Bowl doe."

Dit jaar verzorgde Rihanna de halftime-show.

Lees meer over
Ed Sheeran