FRIENDS GEMAAKT

'00s-icoon EliZe onthult: 'Opgetreden voor cast van Friends'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
RTL

Elise van der Horst (40), beter bekend als EliZe, heeft opgetreden voor de cast van 'Friends'. Dat vertelt de zangeres in het RTL 4-programma 'Secret Duets'.

"Op een gegeven moment zei mijn moeder wel: 'Je zou maar drie maanden gaan'"

EliZe is de afsluiter van de avond en zingt stiekem een duet met presentator Jamai. "Wij waren allebei in dezelfde periode net begonnen", zegt Jamai tegen haar. "Ja, klopt. Jij was nog bij een clipopname."

Kijkers prijzen Henk Krol in Secret Duets: 'Hij kan zingen'
Lees ook

Kijkers prijzen Henk Krol in Secret Duets: 'Hij kan zingen'

Veel tijd om een trip down memory lane te maken is er niet. Jamai gaat door naar de hints en een van de hints zijn sterren. "LA, daar heb ik acht jaar gewoond. (...) Op een gegeven moment zei mijn moeder wel: 'Je zou maar drie maanden gaan, kom je nog een keertje terug?' Toen ben ik teruggegaan naar Nederland, maar ik ga nog vaak terug."

Jamai is enorm benieuwd of de zangeres ook echte Hollywoodsterren heeft gezien. "Ik heb een keer opgetreden voor de cast van Friends." Dat zijn inderdaad niet de minste acteurs, maar waarom is ze dan in hemelsnaam teruggekomen naar Nederland? "Dat weet ik ook niet. Hier is het ook heel lekker weer", geint ze.