MINI-PARIS

Paris Hilton wil dolgraag een baby: 'De eitjes staan klaar'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Paris Hilton wil dolgraag een baby: 'De eitjes staan klaar'
RTL

Als het aan Paris Hilton (41) ligt, dan krijgen zij en haar man Carter Reum (41) volgend jaar hun eeste kindje. De realityster vertelt aan 'People' dat ze er helemaal klaar voor zijn: "We hebben heel veel eitjes die klaarstaan."

"Dus ik kan niet wachten tot 2023"

Paris en haar man Carter startten in de coronaperiode met de IVF-procedure, vertelde Paris tijdens het The Hollywood Reporter's Women in Entertainment Gala. "We begonnen een paar maanden geleden omdat de wereld op slot ging. We wisten dat we een gezin wilden stichten en ik had zoiets van: dit is de perfecte timing. Normaal gesproken zit ik 250 dagen per jaar in het vliegtuig, dus laten we gewoon alle eitjes opslaan en klaarmaken."

Tom Cruise-dubbelganger brengt Britney-serenade aan Paris Hilton
Lees ook

Tom Cruise-dubbelganger brengt Britney-serenade aan Paris Hilton

De This Is Paris-ster vertelde dat zij en Reum, met wie zij vorig jaar in november trouwde, wel nog even rustig aan wilden doen na hun huwelijk. "We wilden echt genieten van ons eerste jaar samen als koppel, voordat we er kinderen bij brachten." Nu hebben ze hun 1-jarig jubileum gehad, vervolgde ze. "Dus ik kan niet wachten tot 2023."

Hoewel Paris nog geen kinderen heeft, is haar man al vader van een dochter met realityster Laura Bellizzi. Paris en Carter trouwden op 11 november 2021.

Lees meer over
Paris Hilton