PRINS(H)EERLIJK

Minder drama, meer liefde: tweede trailer Harry & Meghan is uit

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesMinder drama, meer liefde: tweede trailer Harry & Meghan is uit
RTL

Nu de kijkers toch al getrokken zijn met die eerste dramatische trailer van de 'Harry & Meghan'-documentaire op Netflix, is het tijd voor iets luchtigs. Netflix deelt zojuist de eerste beelden van het vervolg van de docu en daarin gaat het er behoorlijk swingend aan toe.

"Het was zó fantastisch"

Niet alleen drama, racisme en verdriet staat centraal in Harry & Meghan. De Sussexes willen de wereld ook laten zien hoe gek ze (nog steeds) op elkaar zijn. Dat komt kennelijk in het vervolg van de documentaire meer aan bod. Zo blikken Harry en Meghan terug op hun trouwdag en hun eerste dans op het nummer 'Land of 1000 Dances'. 'Ik wilde graag dat de muziek leuk was', zegt Meghan. 'Het was zó fantastisch.'

Bekijk de trailer hieronder. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Harry & Meghan-docu grote hit in Verenigd Koninkrijk
Lees ook

Harry & Meghan-docu grote hit in Verenigd Koninkrijk

Het vervolg is vanaf 15 december te zien op Netflix. Of dat net zo'n succes wordt als het eerste deel, moet blijken. De eerste aflevering van de docureeks is na één dag op Netflix al 2,4 miljoen keer bekeken in het Verenigd Koninkrijk. Daarmee is de zesdelige reeks, waarvan de eerste drie afleveringen zijn verschenen, een van de best scorende series van het jaar op de streamingdienst. De tweede aflevering was beduidend minder populair. Die werd door de Britten 1,5 miljoen keer gestreamd. Voor de derde aflevering bleven nog 800.000 kijkers plakken. 

Lees meer over
Prins HarryMeghan MarkleNetflix