JE LATEN GELDEN

Jack van Gelder loopt weg van tafel in HLF8: 'Nodig me niet meer uit'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© SBS6 - screenshot van HLF8 12-12-2022 Jack van Gelder loopt weg van tafel in HLF8: 'Nodig me niet meer uit'
RTL

Jack van Gelder (71) is gisteren van tafel weggelopen in talkshow 'HLF8'. De oud-voetbalcommentator wordt verweten nogal lang van stof te zijn.

"Laat maar gaan, die komt wel terug"

Jack zit samen met de mogelijk nieuwe presentator van de talkshow, Sam Hagens, aan tafel. Hélène Hendriks geeft hem als presentatrice meteen een goede tip mee. "Sam, als jij HLF8 gaat presenteren, dan moet je de tafel leiden en zorgen dat iedereen evenveel aan het woord komt. Dat is het moeilijkste", zegt ze. Sam weet wel hoe hij dat gaat aanpakken. "Ik zou dan beginnen met Jack vragen of hij iets korter van stof kan zijn", lacht hij.

Johan Derksen en Hélène Hendriks wijzen mogelijke nieuwe presentator HLF8 aan
Lees ook

Johan Derksen en Hélène Hendriks wijzen mogelijke nieuwe presentator HLF8 aan

Jack loopt meteen weg van tafel, richting de bar. "Laat maar gaan, die komt wel terug", giert Hélène het uit. Lachend komt Jack dan ook weer aan tafel zitten. Maar even later is het eveneens raak wanneer Jack lang van stof is. "Als je nou in tijdnood komt, moet je nooit de laatste vraag aan Jack stellen”, grapt Hélène. "Weet je wat: nodig me gewoon lekker niet meer uit dan!" zegt Jack geinend. Al zal hij dat niet menen, aangezien HLF8 het enige programma is waar Jack vaak mag zitten om zijn ongefilterde mening te laten horen. 

HLF8 zie je elke werkdag om - je raadt het al - 19.30 uur op SBS6 en de aflevering van gisteren kijk je hier terug. Volgens Rob Goossens moet het programma gewoon stoppen nu Johnny de Mol niet meer terugkeert als presentator. In de video hieronder zie je daar meer over. 

Lees meer over
Jack van GelderHélène HendriksHLF8