REAL TALK

Hella over relatie in Real Housewives of Amsterdam: 'Weet niet of het zo door kan gaan'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© The Real Housewives of AmsterdamHella over relatie in Real Housewives of Amsterdam: 'Weet niet of het zo door kan gaan'
RTL

Hoewel het in 'The Real Housewives Of Amsterdam' lijkt alsof de dames zich alleen maar druk maken of er wel voldoende haarlak in hun extensions zit, wordt in de meest recente aflevering - nu te zien bij Videoland - duidelijk dat de Real Housewives ook worstelen met serieuze problemen. Zo is Hella Huizinga in de vijfde aflevering bijzonder openhartig over haar relatie.

"We wonen samen en hebben een relatie, maar eigenlijk leven we vrij apart van elkaar"

"Het zijn pittige weken geweest. Ik merk wel dat daardoor het stressniveau aardig omhoog schiet", blikt Hella terug als ze even een momentje voor zichzelf heeft tijdens een gesprek met haar coach, waar zij wekelijks komt.

De partyplanner is een echte perfectionist en daardoor altijd aan het werk. Dat zorgt ervoor dat ze amper tijd heeft voor haar vriend Daniel, met wie ze al dertien jaar een relatie heeft. "In de relatie is dat natuurlijk ook heel erg lastig, want ik ben er weinig. Ik ben heel veel in het buitenland, er zit weinig ritme in. Eigenlijk geen ritme", aldus Hella.

'De Real Housewives of Amsterdam zijn (bijna) allemaal vreselijk, maar met wat aromat erbij is het smullen'
Lees ook

'De Real Housewives of Amsterdam zijn (bijna) allemaal vreselijk, maar met wat aromat erbij is het smullen'

"Als je helemaal op bent door het werk en veel stress hebt en continu aan staat, dan is er natuurlijk ook geen plek voor je relatie", adviseert haar coach. "Dat is gewoon te lastig. Zowel voor jou als voor Daan."

Als Hella vervolgens voor de camera plaatsneemt, breekt ze. "Er zijn momenteel wel wat... dingen aan de hand dat ik niet weet of het zo door kan gaan", biecht ze voorzichtig op. "We wonen samen en hebben een relatie, maar eigenlijk leven we vrij apart van elkaar. Dat is soms heel erg moeilijk en eenzaam."

 The Real Housewives of Amsterdam zie je elke donderdag bij Videoland.

Lees meer over
VideolandThe Real Housewives of Amsterdam