DAN WITTE DA OK METEEN

Frank Lammers onthult alle castleden van Ferry: de serie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Thomas DhanensFrank Lammers onthult alle castleden van Ferry: de serie
RTL

Reikhalzend kijken fans van Frank Lammers (50) uit naar 'Ferry: de serie', die voortborduurt op het personage Ferry Bouman. Frank maakt vandaag met een ludiek TikTok-dansje de volledige cast van de serie bekend. Daar staan niet alleen terugkerende namen tussen, maar óók nieuwe namen...

Het is vanzelfsprekend dat Frank terugkeert in de rol van Ferry Bouman. En dat Elise Schaap Daniëlle speelt, want wie is Ferry zonder Daniëlle? Precies. Monic Hendrickx kruipt, zoals eerder bevestigd, in de huid van Claudia, de zus van de drugsbaas.

Raymond Thiry speelt opnieuw Ferry's rechterhand John, Tim Haars blaast het personage Remco nieuw leven in. Yannick van de Velde, ook wel 'de kok', is terug. Hij speelt de drugsverslaafde Lars die pillen maakt voor Ferry. Een nieuwe naam is echter Tygo Gernandt. Het personage dat hij speelt heet Ricardo en hij is lid van de motorbende waar Ferry zaken mee doet.

Monic Hendrickx bevestigt comeback in Ferry de Serie
Lees ook

Monic Hendrickx bevestigt comeback in Ferry de Serie

In Ferry: de serie zien we hoe Ferry als beginnend xtc-producent voet aan de grond krijgt in de Brabantse onderwereld. Hij gaat de strijd aan met de drugsbaron Arie Tack en probeert een beruchte motorclub te veroveren.

Ferry: de serie speelt zich af vóór het populaire eerste seizoen van Undercover. Daarom moet Frank een aantal jaar jonger gemaakt worden. Hoe hij dat precies doet, zie je in onderstaande video.

Lees meer over
Frank LammersNetflixNetflixserie