ONDER DE GROND

Johnny de Mol zit nog thuis met hartkloppingen

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
RTL

Johnny de Mol (43) zit nog steeds thuis met hartkloppingen door de stress rondom de aangifte van mishandeling die zijn ex-partner dit jaar tegen hem doet. Dat vertelt tafelheer Rutger Castricum (43) vrijdag in talkshow 'HLF8'.

"Hier had Johnny moeten zitten. Die zit nu met hartkloppingen thuis"

In de uitzending wordt teruggeblikt op het afgelopen jaar en de talloze programma's waar medewerkers en presentatoren werden beticht van ongewenst gedrag. Rutger bepleit dat te veel tv-sterren dit jaar gecanceld zijn zonder dat er bewijs is van hun vermeende wandaden. "We gunnen Sam Hagens, die HLF8 nu presenteert, de wereld", aldus Rutger. "Maar hier had Johnny moeten zitten. Die zit nu met hartkloppingen thuis."

Gemengde reacties na eerste uitzending HLF8 met Sam Hagens
Lees ook

Gemengde reacties na eerste uitzending HLF8 met Sam Hagens

Presentatrice Leonie ter Braak vertelt in oktober in HLF8 al dat Johnny door de hele affaire tien kilo aangekomen is. Johnny legt eind april zijn werkzaamheden neer vanwege beschuldigingen van wangedrag. Het Openbaar Minister seponeert recent de aangifte van mishandeling en poging tot doodslag die zijn ex-partner Shima Kaes tegen Johnny doet. Het onderzoek heeft niet tot voldoende bewijs geleid, stelt het OM.

Talpa zei daarna weer te gaan bespreken met Johnny wat hij wilde doen. Maar Johnny bepaalde zelf definitief te stoppen met zijn talkshow HLF8. Volgens de voormalig presentator is 'de weerslag van deze hele periode zwaarder dan gedacht. Hij wil zich daarom volledig richten op zijn welzijn en dat van zijn directe omgeving'.

Lees meer over
Johnny de Mol