BOVEN DE GROND

Rik van de Westelaken geeft WIDM-geheimen prijs in podcast

Door RTL Boulevard··Aangepast:
RTL

Rik van de Westelaken (51) duikt in de vernieuwde podcast van 'Wie is de Mol?' in de wereld achter de indrukwekkende locaties van de kijkcijferhit, die zich dit jaar afspeelt in Zuid-Afrika. Wat is het verhaal van de eerste locatie waar de kandidaten geld verdienen? Wat betekenen de muurschilderingen in Kaapstad? En wat hebben de inwoners van Tulbagh met badeendjes?

"Zeker dit seizoen is er veel te vertellen over de bijzondere locaties die we met Wie is de Mol? bezoeken"

Historische plekken, gedenkwaardige gebouwen en adembenemende natuur; in de vernieuwde AVROTROS-podcast van Wie is de Mol? neemt de presentator van het programma de luisteraar mee langs de verschillende locaties van het 23e seizoen in Zuid-Afrika, dat vaak 'de wereld in een land' wordt genoemd. In gesprek met Rik vertellen experts over de complexe geschiedenis en veelzijdige cultuur van het land. En hoe hebben de kandidaten Zuid-Afrika eigenlijk ervaren?

Dit zijn de kandidaten van het nieuwe Wie is de Mol?-seizoen
Lees ook

Dit zijn de kandidaten van het nieuwe Wie is de Mol?-seizoen

"Zeker dit seizoen is er veel te vertellen over de bijzondere locaties die we met Wie is de Mol? bezoeken. Maar in het programma is daar niet altijd de ruimte voor", aldus Rik. "Ik ben blij dat we met deze vernieuwde podcast meer over de cultuur en geschiedenis van Zuid-Afrika kunnen vertellen aan die grote groep Wie is de Mol?-fans. Want één ding is zeker: Zuid-Afrika is meer dan alleen een prachtige bestemming.”  

De 9-delige serie van de officiële Wie is de Mol?-podcast is vanaf zondag 8 januari wekelijks te beluisteren. Ook RTL Boulevard heeft een eigen podcast.

Beluister De BLVD Podcast nu via SpotifyApple, Google of je favoriete podcastapp. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Rik van de WestelakenWie is de Mol?