KAN YE NIET MENEN?!

Kim Kardashian samen met 'Kanye West' gespot op TikTok

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesKim Kardashian samen met 'Kanye West' gespot op TikTok
RTL

Kardashian-fans moeten twee keer kijken als ze vandaag hun TikTok-app openen en Kim Kardashian (42) samen met Kanye West (45) zien. De twee ex-liefjes lijken even herenigd te zijn, maar de vork blijkt anders in de steel te zitten.

In de TikTok-video is te zien hoe Kim naast 'Kanye' poseert. Het is echter niet Kanye zelf, maar niemand minder dan hun 9-jarige dochter North die zich heeft vermomd als haar vader. North volgt al een tijdje make-uplessen, waarbij ze zich focust op 'special effect-make-up'. Hierdoor leert ze met behulp van make-up fysieke kenmerken van het gezicht te veranderen, te vervormen of te benadrukken. Zo te zien hebben de lessen hun vruchten al aardig afgeworpen, aangezien de Kardashian-telg zelfs het gezicht van haar vader weet te imiteren. Dat is niet het enige waar ze talent voor heeft, want ook zijn gezichtsuitdrukking weet ze perfect na te bootsen in de video. 

In de video is het liedje 'Bound 2' van haar vader te horen. In de bijbehorende videoclip uit 2013 speelt Kim een grote rol. Niet zo gek dus dat ook Kim voor de gelegenheid haar opwachting maakt in de TikTok-video van haar dochter. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kim Kardashian in tranen: 'Co-ouderschap is fucking moeilijk'
Lees ook

Kim Kardashian in tranen: 'Co-ouderschap is fucking moeilijk'

Kanye zal niet blij zijn met dit eerbetoon. Hij roept al maanden dat hij het niet prettig vindt dat zijn kinderen op TikTok verschijnen. Kim vindt het echter fantastisch dat North een creatieve passie heeft gevonden. Haar dochter post namelijk al te graag video's op de app, waarin ze haar volgers trakteert op haar mooiste make-upcreaties. Onlangs transformeerde ze zichzelf in de Grinch. 

Om toch nog tot een compromis te komen, laat Kim - op verzoek van Kanye - de reacties onder de TikTok-video's van hun dochter uit staan. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Kim KardashianKanye WestNorth West