NIETS VAN AANTREKKEN

Boek over André Hazes met 'nieuwe feiten' op komst

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBoek over André Hazes met 'nieuwe feiten' op komst
RTL

Guido den Aantrekker (56) werkt aan een boek over André Hazes (28). Dat heeft de hoofdredacteur van 'Story' dinsdag op Twitter gemeld. Het gaat om een ongeautoriseerde biografie. De titel is 'Grote Jongen: André Hazes. Zoon, zanger en zondaar'. Het boek verschijnt op 24 mei bij de Belgische uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts en telt 192 pagina's.

Grote Jongen: André Hazes. Zoon, zanger en zondaar beschrijft volgens de uitgeverij 'bepalende momenten uit het nu al spraakmakende leven van André Hazes jr. aan de hand van gesprekken met familie, vrienden en andere intimi'. Guido belooft 'het ware verhaal, inclusief nieuwe feiten, onbekende anekdotes en eigen herinneringen'.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

André Hazes vol vertrouwen 2023 in: 'Het vuurtje brandt weer'
Lees ook

André Hazes vol vertrouwen 2023 in: 'Het vuurtje brandt weer'

De hoofdredacteur van Story meldt op Twitter dat het boek 'eerst bedoeld was voor Vlaanderen', maar dat nu 'Nederlandse inkopers ook veel interesse tonen'. Guido botste afgelopen najaar met Roxeanne Hazes, de zus van André, omdat het blad stelde dat zij over haar moeder Rachel had gelogen. Hierover diende Roxeanne een klacht in bij de Raad voor de Journalistiek.

Lees meer over
André Hazes