FERSCHRIKKELIJK

Sarah Ferguson 'diep bedroefd' door overlijden vriendin Lisa Marie Presley

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesSarah Ferguson 'diep bedroefd' door overlijden vriendin Lisa Marie Presley
RTL

Sarah Ferguson (63) is ontzet door het plotse overlijden van 'haar trouwe vriendin' Lisa Marie Presley, het enige kind van Elvis Presley. 'Ik zal iedere dag aan je blijven denken', schrijft ze in een bericht op social media. Lisa Marie is donderdag (lokale tijd) overleden op 54-jarige leeftijd in een ziekenhuis in Los Angeles. Volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite 'TMZ' overlijdt de zangeres aan de gevolgen van een hartstilstand.

"Ik ben diep bedroefd. Ik houd je in mijn hart"

'Je was een geweldige moeder voor Ben, Riley, Harper en Finley. En een buitengewoon liefhebbende dochter voor Priscilla', aldus Sarah. 'We zijn al jaren trouwe vrienden. Ik ben er voor je familie, om hen te steunen. Ik ben diep bedroefd. Ik houd je in mijn hart.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lisa Marie Presley spreekt in laatste Insta-post over gemis zoon
Lees ook

Lisa Marie Presley spreekt in laatste Insta-post over gemis zoon

Ook de Nederlandse fanclub ElvisMatters is geschokt door het plotselinge overlijden van het enige kind van Elvis Presley. Voorzitter Michiel van Erp zegt dat de fanclub 'erg verdrietig' is door 'dit onverwachte nieuws'. Volgens de fanclub heeft de dochter van Elvis veel betekend voor Elvis-fans over de hele wereld. "Het was altijd bijzonder als ze in Memphis aanwezig was op de sterfdag van haar vader. Het zorgde voor nog meer betekenis op een toch al bijzondere dag."

Lisa Marie werd volgens TMZ door de huishoudster gevonden in de slaapkamer van haar huis in Calabasas in de Amerikaanse staat Californië. Op ongeveer hetzelfde moment zou Lisa Marie's ex-man Danny Keough thuis zijn gekomen, die haar zou hebben gereanimeerd totdat de ambulance kwam.

Lees meer over
Lisa Marie Presley