DE SLIMSTE HENGST

Dekhengst Harrie Snijders duikt op in De Slimste Mens

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© MTV / KRO-NCRVDekhengst Harrie Snijders duikt op in De Slimste Mens
RTL

Harrie Snijders, of wel 'Dekhengst Harrie', en 'De Slimste Mens' is een combinatie die je waarschijnlijk niet zo snel verwacht. Tóch heeft Harrie maandagavond zijn debuut gemaakt in de populairste kennisquiz die Nederland rijk is.

"Waarom hij hengst wordt genoemd is mij niet helemaal duidelijk"

Geen zorgen, Harrie zat niet zélf in de stoel als kandidaat. De bekende realityster was namelijk het onderwerp van een vraag in De Slimste Mens. In de ronde 3-6-9 vroeg Philip Freriks de kandidaten hoe de kandidaat heet die al drie keer meedeed aan Ex on the Beach.

De kandidaten, waaronder Guido Spek, hadden geen idee wat het juiste antwoord was. Ook toen uiteindelijk de naam van Harrie werd genoemd, ging er geen belletje rinkelen. "Ook wel Harrie Snijders, of Harrie de Hengst genoemd", legde Philip nog uit. "Waarom hij hengst wordt genoemd is mij niet helemaal duidelijk."

Anniek Pheifer 'zei al paar keer nee' tegen De Slimste Mens
Lees ook

Anniek Pheifer 'zei al paar keer nee' tegen De Slimste Mens

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Een kijker van het programma vindt het niet heel smaakvol dat er een vraag over Ex on the Beach terugkomt in de NPO-quiz. 'Een vraag over Ex on the Beach, je zou dan juist punten moeten krijgen als je dat niet weet', briest diegene.

Aniek Pheifer dingt dit seizoen mee voor de titel van slimste mens. Toch heeft de actrice al veel vaker 'nee' gezegd tegen deelname aan de spelshow. In de video hieronder legt ze uit waarom.

Een aflevering van De Slimste Mens gemist? Terugkijken kan hier.

Lees meer over
De Slimste Mens