NIEUWE LOOK

Jill uit Echte Meisjes in de Jungle ondergaat metamorfose: 'Het is wel even wennen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLJill uit Echte Meisjes in de Jungle ondergaat metamorfose: 'Het is wel even wennen'
RTL

Jill Goede, bekend van haar deelname aan 'Echte Meisjes in de Jungle', besluit om na haar avontuur in de jungle haar look te veranderen. De blondine gaat nu als brunette door het leven.

"Ben megablij met deze verandering"

Op Instagram deelt Jill het resultaat van haar metamorfose. Ze heeft afscheid genomen van haar blonde haarmatten en heeft nu bruine haarstukken laten zetten. Ook heeft ze haar eigen haar in een donkere tint laten verven. Ze is enorm tevreden met haar nieuwe look: 'Ben echt megamegablij met deze verandering.' Toch moet ze nog even wennen, ze komt tenslotte van 'pornoblond' haar, schrijft ze. 

Jill Goede onzeker door andere Echte Meisjes: 'Heb lopen janken'
Lees ook

Jill Goede onzeker door andere Echte Meisjes: 'Heb lopen janken'

Instagram Stories Jill Goede © Instagram @jillgoede_
Instagram Stories Jill Goede

De Big Brother-winnares is nu vooral bekend van haar deelname aan Echte Meisjes in de Jungle. In de jungle wordt ze enorm onzeker van alle mooie dames die deelnemen aan het programma. Zo geeft Jill tijdens de opnames toe: "Zij stappen gelijk mooi hun bed uit. Ik heb dan een opgeblazen kop. Hier merk ik dat ik best wel opkijk naar die meiden, hoe ze eruitzien. En dat maakt me best onzeker."

Ook op Instagram schrijft Jill dat ze de weken voor de opnames enorm onzeker wordt van de types die meedoen aan het programma. 'Ik kreeg ook steeds meer namen te horen en dacht: oh nee, bij al die mooie meiden val ik echt in het niks… Ik heb me een paar dagen lang rot gevoeld. Ik voelde me een paar dagen totaal niet thuis in de groep.' Na een paar draaidagen draait Jill weer bij. 'Ik dacht: ik mag er ook wel zijn om wie IK ben.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Elke maandag is er een nieuwe aflevering van Echte Meisjes in de Jungle te zien bij Videoland. 

Lees meer over
Big BrotherEchte Meisjes in de Jungle