CIAO CIAO!

Grote spoiler in Married at First Sight: extra koppel krijgt een kans op liefde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Nander de WijkGrote spoiler in Married at First Sight: extra koppel krijgt een kans op liefde
RTL

Vanaf het eerste moment zijn Martijn en Nicole een spannende match. Allebei zijn ze sterke persoonlijkheden, feestbeesten en beiden staan graag in het middelpunt van de belangstelling. Helaas is la dolce vita voor het koppeltje niet zoet, maar vooral bitterzoet. Verdrietig voor hen, maar dat biedt wel mogelijkheden voor een ánder stel...

Let op: dit artikel bevat spoilers over Married at First Sight.

"Zonde dat het niet is geworden wat we hadden gehoopt. Maar dat is het risico van het programma"

Het Married at First Sight-experiment is volgens presentator Carlo Boszhard te vergelijken met een race in de Formule 1; het eerste koppel (Martijn en Nicole) mogen dan wel de koppositie hebben, dat wil niet zeggen dat ze zonder shade of puntverlies de finish halen. In de negende aflevering, die vanavond te zien is bij RTL 4 en nu al bij Videoland, nemen Martijn en Nicole dan ook een heftig besluit.

Blijkbaar valt hun relatie niet meer te redden, want in de gids valt nu te lezen dat de makers van het programma een nieuw koppeltje hebben moeten laten invliegen: Patricia en Stephan. Aan presentator Carlo Boszhard de leuke taak om het stel, dat eerder wordt teleurgesteld, te verrassen.

Liefde Remco en Paula spat er niet vanaf in Married At First Sight: 'Stijfjes en koel'
Lees ook

Liefde Remco en Paula spat er niet vanaf in Married At First Sight: 'Stijfjes en koel'

Of de andere koppeltjes meer geluk hebben in de liefde zie je vanavond om 20.30 uur in Married At First Sight bij RTL 4. Je kan het programma ook vooruitkijken bij Videoland.

Meer MAFS? Bekijk dan Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker, waarin Aran Bade met voormalig deelnemer Chantal terugblikt op zijn eigen avontuur.

Lees meer over
Married at First Sight