JUST RUNAWAY

Jacht op Kanye West is begonnen: manager eist miljoenen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP/EPAJacht op Kanye West is begonnen: manager eist miljoenen
RTL

Het ziet er niet goed uit voor Kanye West (45). Zijn ex-bedrijfsmanager, Thomas St. John, eist miljoenen van hem en heeft officieel de jacht op hem geopend. 'Radar Online' heeft rechtbankpapieren ingezien waarin staat dat Thomas al weken op zoek is naar de rapper, maar dat het hem maar niet lukt om Kanye te vinden. Hierdoor kan hij hem ook niet dagvaarden.

Volgens Thomas weigert Kanye hem om zijn maandelijkse salaris uit te betalen. De rapper zou tijdens een recente ontmoeting 'agressief' zijn geworden en daarna gestopt zijn met betalen. 

'Kanye West tijdens geheime ceremonie getrouwd met Yeezy-architecte'
Lees ook

'Kanye West tijdens geheime ceremonie getrouwd met Yeezy-architecte'

Thomas staat sinds maart 2022 onder contract bij de rapper. Hij schopt het uiteindelijk tot financieel directeur van Donda, één van de bedrijven van Kanye. Thomas zou onder meer bezig zijn geweest met het bedenken van bedrijfsstrategieën. Hij zou Kanye hebben gevraagd om een 2-jarig contract, waar Kanye niet mee akkoord gaat. De twee komen vervolgens tot een compromis: Thomas krijgt een contract van 18 maanden. Hier zou een maandelijks salaris van 300.000 dollar tegenover staan. 

Thomas beweert nu dat Kanye vroegtijdig is gestopt met het betalen van zijn salaris en wil hem daarom dagvaarden. 

Lees meer over
Kanye West