HET HEK IS VAN DE DAM

Nicolette van Dam sluit 'mooie fase in leven af', gaat nieuw avontuur aan

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPNicolette van Dam sluit 'mooie fase in leven af', gaat nieuw avontuur aan
RTL

Nicolette van Dam (38), Bas Smit (41) en hun twee kinderen staat een spannende tijd te wachten. Het gezin van vier sluit de huidige fase in hun leven af en gaat vol goede moed een nieuw avontuur tegemoet. De influencers laten hun huis namelijk verbouwen en gaan daarom tijdelijk verhuizen.

"Wat een spannend en gaaf avontuur"

Nicolette noemt de verbouwing en de tijdelijke verhuizing die daarbij komt kijken een 'afsluiting van een mooie fase' in het leven van haar en haar gezin. 'Wat een spannend en gaaf avontuur', gaat de presentatrice verder. 'We zijn er klaar voor.'

Niet alleen voor Nicolette, Bas en hun dochters Lola-Lily en Kiki-Kate is het een spannende tijd, maar ook voor hun huisdieren. In huize Smit-Van Dam wonen namelijk meerdere beesten, zoals hagedissen en schildpadden. 'De diertjes zijn er ook klaar voor', schrijft Nicolette.

Nicolette van Dam haalt omstreden 'groentesnoep' uit de schappen
Lees ook

Nicolette van Dam haalt omstreden 'groentesnoep' uit de schappen

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Een week geleden kwam er goed nieuws naar buiten voor alle mensen die al jaren hopen op een reünie of vervolg van de kinderserie Zoop, waarin Nicolette haar doorbraak beleefde. Jon Karthaus, die destijds in de huid van Moes kroop, is bezig met een script voor een vervolg. In de video hieronder vertelt hij daar uitgebreid over.

Lees meer over
Nicolette van DamBas Smit