VROUWTJE STAAN

Vrouwelijke sterren weigeren samenwerking Jeremy Clarkson na column Meghan Markle

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesVrouwelijke sterren weigeren samenwerking Jeremy Clarkson na column Meghan Markle
RTL

Ten minste drie grote vrouwelijke sterren willen niet meer meedoen aan een special van de Britse tv-quiz 'Who Wants To Be A Millionaire?'. Aanleiding is de vernietigende column die presentator Jeremy Clarkson (62) schrijft over Meghan Makrle (41).

Volgens tabloid The Mirror zijn de opnames van de celebrity-editie uitgesteld nadat de drie weigeren nog samen met Jeremy op tv te zijn. De verantwoordelijke zender ITV meldt vorige maand alleen dat er voorlopig niet gefilmd wordt vanwege een 'planningsprobleem'. Een bron zegt tegen The Mirror dat het 'chaos' achter de schermen is als de sterren zich terugtrokken en dat ITV geen andere keus heeft dan het programma uit te stellen.

Who Wants To Be A Millionaire? is de Britse versie van VriendenLoterij Miljonairs, dat in Nederland door RTL 4 wordt gemaakt. In de sterrenaflevering kunnen beroemdheden geld winnen voor een goed doel naar keuze.

'Amazon zet Jeremy Clarkson aan de kant om Meghan-column'
Lees ook

'Amazon zet Jeremy Clarkson aan de kant om Meghan-column'

In zijn column in The Sun schrijft de presentator dat hij Meghan met elke vezel in zijn lijf haat en dat ze naakt door de straten zou moeten lopen terwijl ze wordt bekogeld met uitwerpselen. De tv-maker schrijft tevens dat alle mensen van zijn leeftijd zo over haar zouden denken. The Sun krijgt na publicatie van het artikel duizenden klachten.

Jeremy gat vanwege de kritiek openlijk door het stof en biedt Harry en Meghan zijn excuses aan.

Lees meer over
Jeremy ClarksonMeghan Markle