KEEPING IT REAL

The Real Housewives of Amsterdam gaat verder zonder déze smaakmaker

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Mark Engelen/Rob JacobsThe Real Housewives of Amsterdam gaat verder zonder déze smaakmaker
RTL

Mocht 'The Real Housewives of Amsterdam' groen licht krijgen voor een tweede seizoen, dan zal dat zonder Sheila zijn. Tijdens de reünie wordt al duidelijk dat de housewife niet bepaald lekker in de groep ligt en de afgelopen dagen gaan er ook verschillende roddels rond. Nu reageert de realityster zelf op alle commotie.

"Ik ben zo netjes geweest te wachten met een statement omdat Videoland daar groen licht voor moest geven"

Op verschillende juicekanalen is de afgelopen dagen te lezen dat Sheila niet langer onderdeel is van The Real Housewives of Amsterdam omdat alle dames zouden hebben aangegeven niet verder te willen als ze onderdeel blijft van de serie. Daarnaast zou ook de productie niet langer met haar willen werken.

'Ik ben zo netjes geweest te wachten met een statement omdat Videoland daar groen licht voor moest geven', klapt Sheila nu uit de school op haar Instagram.

© Instagram @sheila___officially

'Waarin ik zou mededelen dat ik: A. NIET meer zal deelnemen uit EIGEN keuze. B. De productie de keuze om deel te nemen aan MIJ heeft overgelaten en dat hun deur altijd openstaat om terug te keren wanneer ik dat zou willen. C. Het is zeer zeker niet aan de cast hierin een keuze voor mij te bepalen.' En daarmee is het onderwerp voor de huisvrouw afgedaan.

Sheila heeft het tijdens The Real Housewives of Amsterdam met verschillende dames aan de stok, onder wie met Cherry-Ann:

Lees meer over
VideolandThe Real Housewives of Amsterdam