STEEK ONDER WATER

Martijn 2.0? Ook Remco kapt huwelijk af in zwembad in Married at First Sight

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Married at First SightMartijn 2.0? Ook Remco kapt huwelijk af in zwembad in Married at First Sight
RTL

Het is inmiddels duidelijk dat Paula en Remco niet bepaald op dezelfde golflengte zitten en de verwijten vliegen over tafel als 'Married at First Sight'-expert Patrick van Veen poolshoogte komt nemen. In de aflevering van dinsdagavond gaat het wéér volledig mis en geeft Remco Paula een flinke steek onder water.

"Hij had echt een sportvrouw verwacht"

Hoewel ze op huwelijksreis zijn, brengen Paula en Remco de dag na het gesprek met Patrick zonder elkaar door. Dit omdat ze volgens de gedragspsycholoog te dicht boven op elkaar zitten. "Je merkt ook echt dat er irritaties ontstaan. Ze weten helemaal niet meer goed waar ze het met elkaar over moeten hebben. Ze hebben echt de tijd even nodig voor zichzelf", aldus de expert. "Je zou kunnen zeggen een time-out. Ik hoop ook echt dat ze de rust krijgen om met nieuwe energie en een nieuwe blik naar elkaar te kijken."

Sylvia uit Married at First Sight leeft 'met kaartje voor drie maanden' na kankerdiagnose
Lees ook

Sylvia uit Married at First Sight leeft 'met kaartje voor drie maanden' na kankerdiagnose

Maar na een middag van elkaar te zijn gescheiden, moet Remco iets van het hart. Hij neemt zichzelf voor dit met zijn bruid te bespreken in... het zwembad. Een slecht voorteken, want dit hebben we eerder al gezien bij Martijn en Nicole - en we weten allemaal hoe dat is afgelopen.

Zonder zendertje en ver uit de buurt van de camera's vertelt Remco vervolgens dat Paula zijn match niet is omdat hij op zoek is naar een sportievere vrouw. "Hij had echt een sportvrouw verwacht", legt Paula uit. "Ik sup, dat is voor mij een beetje sporten. Ik skeeler, dat is voor mij een beetje sporten. Maar echt het sporten, wat hij wil, dat ben ik niet."

Gooit Remco definitief de handdoek in de ring? Woensdag is weer een nieuwe aflevering van Married at First Sight te zien om 20.30 uur bij RTL 4. Of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Meer MAFS? Bekijk dan een nieuwe aflevering van Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker, waarin Aran Bade met voormalig deelnemer Monique terugblikt op haar eigen avontuur. 

Lees meer over
Married at First Sight