TE SLIM AF ZIJN

Soundos El Ahmadi sneert naar Angela de Jong: 'Boomer'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSoundos El Ahmadi sneert naar Angela de Jong: 'Boomer'
RTL

Soundos (41) heeft in 'Khalid & Sophie' uitgehaald naar Angela de Jong (46). De columnist heeft namelijk kritiek geleverd op het niveau van de kandidaten van 'De Slimste Mens' en dat is tegen het zere been van Soundos.

"Misschien is de redactie wel gewoon te oud"

Na een fragment waarin te zien is dat een vriendin van Soundos, Quinty Misiedjan, niet weet wie bijvoorbeeld Pieter Omtzigt of Pieter van Vollenhoven zijn, wil de komiek meteen iets kwijt. "Sorry, hoor. Maar heel veel boomers gingen wel klagen hierover, dat ik denk: misschien is de redactie wel gewoon te oud. Dit zijn gewoon jonge mensen."

Slimste Mens-kandidaat Martin Rombouts maakt gehakt van Angela de Jong
Lees ook

Slimste Mens-kandidaat Martin Rombouts maakt gehakt van Angela de Jong

Angela spreekt de afgelopen tijd negatief over het niveau van de kandidaten van het afgelopen seizoen. Winnaar Martin Rombouts heeft uitgezocht dat het wel meevalt. Hij vergelijkt zijn seizoen met dat van Angela. "En toen bleek dat ons seizoen ongeveer 10,7% beter scoort dan het seizoen dat Angela de Jong won", concludeert hij na wat rekenwerk.

Soundos daarop: "Wat een gedoe om te weten of Angela de Jong objectief is of niet. Ik ga je een ding zeggen: de dag dat Angela de Jong je leuk vindt, dan moet je je zorgen gaan maken." Dat zorgt voor gelach van de BN'ers aan tafel. 

Lees meer over
Soundos el AmhadiAngela de JongDe Slimste Mens