TOCH GEEN SUCCESSION?

Hitserie Succession stopt na vierde seizoen

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© HBO/Claudette BariusHitserie Succession stopt na vierde seizoen
RTL

Het vierde seizoen van de populaire serie 'Succession' is het laatste. Dat zegt bedenker Jesse Armstrong in het Amerikaanse tijdschrift 'The New Yorker'.

"Ik heb nooit gedacht dat dit eeuwig kon doorgaan"

"Ik heb nooit gedacht dat dit eeuwig kon doorgaan. Het einde spookte altijd al een soort van door mijn hoofd", zegt Jesse. "Vanaf seizoen 2 dacht ik al: wordt het de volgende, of die daarna of is het die daarna?"

De schrijver sluit niet uit dat er in de toekomst een spin-off komt. "Ik heb het daar ook met sommige van mijn medewerkers over gehad: misschien is er een ander deel van deze wereld waar we naar terug kunnen gaan, als de vraag er is."

Vierde seizoen Succession op déze datum te zien in Nederland
Lees ook

Vierde seizoen Succession op déze datum te zien in Nederland

Het vierde en dus laatste seizoen van Succession is vanaf 27 maart in Nederland te zien op streamingdienst HBO Max. De eerste twee reeksen van Succession wonnen talloze prijzen, waaronder zeven Emmy Awards. Ook het derde seizoen, dat in 2021 uitkwam, werd bekroond met meerdere awards.

Succession gaat over de familie Roy van het mediabedrijf Waystar Royco. De kinderen van topman Logan Roy strijden om de macht binnen het bedrijf. De hoofdrollen worden gespeeld door Brian Cox, Jeremy Strong, Sarah Snook, Kieran Culkin en Alan Ruck.