RISE LIKE A PHOENIX

Ellen DeGeneres voorspelde naam Paris Hiltons baby: 'Heb ik een hotel gewonnen?'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesEllen DeGeneres voorspelde naam Paris Hiltons baby: 'Heb ik een hotel gewonnen?'
RTL

Paris Hilton (42) is al ruim een maand de trotse moeder van haar eerste kindje. Haar pasgeboren zoontje luistert naar de naam Phoenix Barron Hilton Reum en dát wist niemand minder dan Ellen DeGeneres (65) al lang voor zijn geboorte te raden.

"Wat heb ik gewonnen?"

Wanneer Paris eindelijk de naam van haar zoontje bekendmaakt, is één iemand in het bijzonder razendenthousiast. Ellen DeGeneres kan haar oren niet geloven, want een jaar geleden, als Paris te gast is in The Ellen DeGeneres Show, voorspelt ze al dat haar kindje 'Phoenix' zal gaan heten. Op Instagram schrijft de presentatrice nu grappend: 'Ik heb de naam van Paris Hiltons kindje geraden. Wat win ik?! Een hotel?!'

Bekijk de video van dit televisie-optreden hieronder. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ellen DeGeneres start YouTube-show over haar hobby's
Lees ook

Ellen DeGeneres start YouTube-show over haar hobby's

Paris krijgt het kindje - via een surrogaatmoeder - met haar man Carter Reum, die al een kind uit een eerdere relatie heeft. In een interview met Glamour UK onthult Paris dat ze in haar twintiger jaren al zwanger is geweest en een abortus heeft ondergaan. "Ik wilde daar niet over praten omdat er zoveel schaamte omheen was." Ze legt uit dat ze zich op dat moment nog te jong voelt om een kind ter wereld te brengen. "Daar was ik niet klaar voor."

Mocht Paris in de toekomst een dochtertje krijgen, dan heeft ze ook al een naam bedacht: 

Lees meer over
Paris HiltonEllen DeGeneres