COXTE WAT HET COXT

Courteney Cox is gelukkiger dan ooit tevoren: 'Tijd geeft vertrouwen'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPCourteney Cox is gelukkiger dan ooit tevoren: 'Tijd geeft vertrouwen'
RTL

Courteney Cox (58) is nooit eerder in haar leven zo gelukkig geweest als nu. Dat vertelt de actrice in gesprek met 'Variety'. Courteney, bekend van hitseries als 'Friends' en 'Cougar Town', krijgt maandag een ster op de Walk of Fame in Hollywood.

"Ik ben nu eindelijk op een plek dat ik echt van dit werk houd"

"Er is een hoop niet leuk aan ouder worden", aldus Courteney. "Maar er zijn ook veel dingen wel leuk. Ik ben nu eindelijk op een plek dat ik echt van dit werk houd. Ik geef er meer om: regisseren, acteren, produceren. Ik zit nu lang genoeg in dit vak om te voelen dat ik echt weet waar ik het over heb en dat ik echt beter kan worden. Ik durf meer risico's te nemen. De tijd geeft je meer vertrouwen."

Courteney Cox wist niet hoe 'vreemd' ze eruitzag door fillers in gezicht
Lees ook

Courteney Cox wist niet hoe 'vreemd' ze eruitzag door fillers in gezicht

De actrice is over twee weken in de bioscopen te zien in het zesde deel uit horrorserie Scream. Zij speelt in de reeks de gehaaide journalist Gale Weathers. De rol gaf haar een nieuw imago, vertelt Courteney in Variety. "Iedereen kende mij toen het eerste deel uitkwam alleen maar van Friends en Family Ties", herinnert ze zich. "Ik was dat lieve meisje, de 'girl next door'. Daarom heb ik regisseur Wes Craven toen een brief gestuurd om hem te overtuigen. Ik schreef: 'ik denk dat je mij niet ziet als een bitch, maar dat kan ik óók heel goed zijn'."

Lees meer over
Courteney Cox