EEN HELE KLUS

Hoeveel moet je zelf betalen als je meedoet aan een klusprogramma?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Nick van OrmondtHoeveel moet je zelf betalen als je meedoet aan een klusprogramma?
RTL

In 'De BLVD Podcast' beantwoorden Luuk Ikink (40) en Rob Goossens (32) elke week een vraag van een luisteraar over hoe het er achter de schermen in de media aan toe gaat in de rubriek 'De Mediawereld Ontrafeld'. Deze week krijgen we antwoord op de vraag: kost het geld om mee te doen aan klusprogramma's?

"Ik dacht altijd bij Eigen Huis & Tuin: dat is gratis"

Hoewel er zeker een groot deel gesponsord wordt, zoals bij Help Mijn Man Is Klusser!, moet je wanneer je meedoet aan een klus- of woonprogramma zeker ook zelf je portemonnee trekken. Bij Eigen Huis & Tuin betaalt een deelnemer bijvoorbeeld ongeveer 40 procent zelf. "Ik dacht altijd bij Eigen Huis & Tuin; dat is gratis en ze komen langs en zetten spulletjes neer van de bouwmarkt die dan in beeld is. Maar kennelijk moet je daar toch een deel van betalen", aldus Luuk.

Er komt een nieuw seizoen van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven
Lees ook

Er komt een nieuw seizoen van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Bij VTWonen: Weer verliefd op je huis zit het anders, daar verschillen de kosten namelijk per situatie. 'Het budget voor elke make-over wordt van tevoren met de bewoners afgestemd', laten ze weten op hun website. 'De grenzen en wensen van bewoners worden gerespecteerd. Dus als je ervan schrikt dat een stylist de brocante kast van oma opeens zuurstokroze verft, weet dan dat dit niet zonder toestemming gebeurt.'

Beluister De BLVD Podcast nu via Spotify. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Luuk IkinkRob GoossensEigen Huis & Tuin Lekker LevenDe BLVD Podcast