NA AFFAIRE

Nielson over huwelijk na affaire: 'Gaat beter dan ik had durven dromen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Nielson over huwelijk na affaire: 'Gaat beter dan ik had durven dromen'
RTL

Nielson (33) zit op de blaren nu hij heeft toegegeven dat hij ontrouw is geweest aan zijn vrouw Hanna. In gesprek met '100% NL' vertelt de zanger dat het stel er samen aan werkt om door deze moeilijke periode heen te komen.

"Ik ga hier honderd procent wel liedjes uit halen"

Nielson is samen met Hanna bezig met hun thuissituatie. Wat Nederland daarover te zeggen heeft, vindt hij niet zo interessant. "Ik vind het veel belangrijker wat mijn vrouw vindt dan wat Nederland ervan vindt."

Wel weet de zanger nu al zeker dat hij in de toekomst liedjes gaat schrijven over de periode waarin hij zich nu bevindt. "Ik ga hier honderd procent wel liedjes uit halen. Ik haal uit alles liedjes, maar het is te vroeg."

Nog steeds liefde tussen Nielson en vrouw: 'Zoeken het nu samen uit'
Lees ook

Nog steeds liefde tussen Nielson en vrouw: 'Zoeken het nu samen uit'

Ondanks de rumoerige tijd waar Nielson nu in zit, gaat het goed met hem. "Het is wel een chaotische tijd, maar dat hoort erbij. Het gaat goed omdat Hanna en ik het echt samen aanpakken", vertelt hij. "Het gaat goed, beter dan ik had durven dromen."

De zanger heeft ook besloten om zijn vierde album de prullenbak in te gooien, omdat de liedjes die er op te horen zijn niet meer bij hem passen na het overlijden van zijn neef. "De nummers die ik voor dit album gemaakt heb, klopten niet meer."

In gesprek met RTL Boulevard vertelde Nielson eerder al dat er nog altijd veel liefde is tussen hem en zijn vrouw. In de video hieronder vertelt de zanger hoe het stel samen probeert om uit deze situatie te komen.

Lees meer over
Nielson