ALLES IS TE VROEG

Marieke Elsinga's nieuwe programma Alles Is Muziek uitgesteld

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© William RuttenMarieke Elsinga's nieuwe programma Alles Is Muziek uitgesteld
RTL

Het eerste 'eigen' televisieprogramma van Marieke Elsinga (36) 'Alles is Muziek' wordt uitgesteld. De muziekshow zou 16 maart het levenslicht zien bij RTL 4, maar wordt nu een maand later pas uitgezonden. Dat laat RTL aan ons weten.

"We blijken meer tijd nodig te hebben om het programma af te ronden"

In plaats van Alles is Muziek zal Better Than Ever te zien zijn vanaf 16 maart op de donderdagavond om 20.30 uur. De reden voor deze verschuiving in de programmering is dat de opnameperiode, die op 23 februari is afgerond, te dicht op de oorspronkelijke uitzenddatum zit. "We blijken meer tijd nodig te hebben om het programma af te ronden", laat RTL weten. De muziekshow van Marieke zal vanaf zaterdag 8 april te zien zijn om 21.45 uur bij RTL 4.

Marieke Elsinga benieuwd naar reacties publiek op Alles Is Muziek
Lees ook

Marieke Elsinga benieuwd naar reacties publiek op Alles Is Muziek

In Alles Is Muziek moeten twee teams, onder leiding van captains Jeroen van Koningsbrugge en Holly Mae Brood, zoveel mogelijk bruikbare spullen verzamelen waarmee zij muziek kunnen maken. Met de verzamelde voorwerpen duiken de teams een repetitieruimte in om het nummer dat zij ten gehore moeten brengen te repeteren, waarna zij dit ten overstaan van het publiek spelen. Bekijk hieronder de eerste beelden.

Lees meer over
Marieke ElsingaAlles is Muziek