MONEY TALKS

Echte Meisjes had slechte invloed op inkomsten Channah Koerten

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @channahkoertenEchte Meisjes had slechte invloed op inkomsten Channah Koerten
RTL

De comeback van 'Echte Meisjes in de Jungle' is zonder enige twijfel een groot succes te noemen. De afgelopen weken gaat het er volop over bij de koffieautomaat en de meisjes zelf krijgen enorm veel aandacht. Maar het succes van het programma heeft voor deelnemer Channah Koerten (28) ook een minder leuke kant.

"Dan heb ik nog geluk dat 'ie is verplaatst en niet is gecanceld"

In Realitea, de nieuwe online realitytalkshow van RTL Boulevard, vertelt de voormalig Ex on the Beach-ster dat ze aardig wat negatieve reacties ontvangt vanwege haar deelname. En dat is voor het eerst, geeft ze toe. "Dat was eigenlijk bij de eerste aflevering. Dus ik moest daar wel een beetje aan wennen."

Deze sterren zien wij graag in een nieuw seizoen Echte Meisjes in de Jungle
Lees ook

Deze sterren zien wij graag in een nieuw seizoen Echte Meisjes in de Jungle

Ook een aantal merken waarmee de moeder van twee samenwerkt als influencer, stellen zich terughoudend op; mede vanwege het feit dat Channah in een van de afleveringen ruzie zoekt met Michella Kox.

Channah vertelt: "Voor ons is die ruzie eigenlijk helemaal niks, we lagen daarna ook weer in de hangmat samen en er was ook helemaal niks. Maar daarna is er wel een samenwerking verplaatst. En dan heb ik nog geluk dat 'ie is verplaatst en niet is gecanceld."

Echte Meisjes in de Jungle kijk je terug bij Videoland. 

Lees meer over
Channah KoertenFawry not Sawry VideolandEchte Meisjes in de JungleRealitea