DE BLVD POPPENCAST

Aran Bade over relatie André en Monique: 'Het is een poppenkast'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAran Bade over relatie André en Monique: 'Het is een poppenkast'
RTL

In de nieuwste aflevering van De BLVD Podcast wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de veelbesproken relatie tussen André Hazes (29) en Monique Westenberg (45). Volgens Aran Bade (38) knippert hun relatie sneller dan een spoorwegovergang.

"Het is allemaal zo rommelig"

Aran vertelt dat hij André eindelijk eens echt heeft kunnen spreken bij Holland Zingt Hazes. "Heel lang heeft hij aan zijn burn-out gewerkt en aan zijn verslaving. Het is wel een toneelstuk. Het probleem is dat André zelf ook gevolgd wordt door een cameraploeg van Videoland. Er lopen achttien mensen achter hem aan, het is echt niet normaal."

André Hazes laat zich niet meer afleiden door familieruzies: 'Geen zin in gezeik'
Lees ook

André Hazes laat zich niet meer afleiden door familieruzies: 'Geen zin in gezeik'

Ook zijn moeder Rachel zit hem op de hielen. "Dan heeft hij nog Rachel die daar in het publiek staat. En of het nou een publieksstunt is of niet, die aai over de bol bij haar, het is allemaal zo rommelig."

Luuk Ikink begint over de post die André over zijn Monique plaatst. "Hij schrijft: 'Mijn hart ligt altijd bij jou en ik zal nog langer van je houden.'" Dat zorgt voor gelach bij Aran: "Langer dan wat? Een maand? Dat denken mensen toch. Die relatie knippert meer dan een spoorwegovergang. Ik denk wel: hij doet het echt steeds zelf. Er wordt weleens geroepen: 'Weer aandacht voor Hazes bij Boulevard?' Maar hij post zelf heel veel. Dan wil je ook dat mensen reageren."

André geeft eerder deze week aan dat hij een friends with benefits-relatie heeft met Monique en dat er op de maandagen flink van die benefits genoten wordt. "Monique is 45 hè, die zit daar thuis..." zegt Aran over Mo die alles moet aanhoren van haar liefje. "Hoe lang duurt dit, wanneer wordt deze podcast online gezet? Misschien moeten we dan wel weer rectificeren. Ik vind het een beetje poppenkast geworden, ook met de familie." 

Aran denkt te weten waar de relatie tussen Roxeanne en Rachel is geknapt. "Dat zij (Roxeanne, red.) Rachel met die vlieger en die slippers heeft zien staan voor een supermarktketen. Wij spraken haar toen met die vlieger en teenslippers met André Hazes erop. Dat Rox en Erik elkaar toen aankeken van: dit kan toch niet meer? Dat ze daar toen dacht: ik moet hier toch een keer achteraan. Nu krijg ik helemaal geen centen meer. Ik wil weten hoe het zit." 

Luister de hele podcast hieronder. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
André HazesMonique WestenbergRachel HazesRoxeanne HazesDe BLVD Podcast