LOOK WHAT YOU MADE ME DO

Taylor Swift vol energie begonnen aan eerste tour in vijf jaar

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPTaylor Swift vol energie begonnen aan eerste tour in vijf jaar
RTL

Taylor Swift (33) is begonnen aan haar eerste tournee in vijf jaar tijd en dat is haar goed bevallen. De zangeres heeft haar fans de afgelopen jaren erg gemist vertelt ze vrijdag volgens Amerikaanse media aan de 80.000 bezoekers van de show in Glendale in de Amerikaanse staat Arizona.

Taylor wil de verloren tijd inhalen en heeft daarom een avondvullend programma. De Amerikaanse zangeres speelt 44 nummers tijdens haar set van meer dan drie uur.

Tay heeft al aangekondigd dat haar tour een 'reis door al haar muzikale tijdperken' zou worden. Zo speelt ze nummers van al haar tien albums.

Joe Alwyn houdt mogelijke verloving met Taylor Swift geheim
Lees ook

Joe Alwyn houdt mogelijke verloving met Taylor Swift geheim

De animo voor kaartjes was enorm groot. Zo brak de zangeres het record van meest verkochte tickets, 2,4 miljoen, van een artiest op één dag. De enorme belangstelling zorgde ervoor dat de website van Ticketmaster platlag. Daarnaast was de vraag groter dan het aanbod en waren veel tickets door bots opgekocht, tot groot ongenoegen van fans en Taylor zelf.

Het concert was het eerste van 52 in de Verenigde Staten. Internationale shows zijn nog niet aangekondigd, maar wel beloofd. In 2015 was Taylor voor het laatst in Nederland.

Lees meer over
Taylor Swift