LANGVERWACHTE COMEBACK

Dit is wanneer Cas Jansen als Julian terugkeert in GTST: 'Ontzettend gemist'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Feriet TuncDit is wanneer Cas Jansen als Julian terugkeert in GTST: 'Ontzettend gemist'
RTL

Al maanden is er een groot gemis in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Wanneer keert Cas Jansen (45) eindelijk terug als Julian Verduyn in Meerdijk? Op die vraag geeft de acteur nu zelf antwoord. En dan staat zijn soapgezin een pittige periode te wachten...

"Ik ben al druk aan het opnemen"

Julian moet in GTST een half jaar lang brommen in de cel voor zijn betrokkenheid bij de illegale handel in gestolen diamanten. Half september verdwijnt hij uit beeld. Nu is er goed nieuws voor de Verduyntjes en kijkers: hij komt zeer binnenkort vrij. "Begin april ben ik, spoiler spoiler spoiler, weer te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden", onthult Julian onlangs in een live-uitzending op TikTok. "Ik ben al druk aan het opnemen en ik heb iedereen ontzettend hard gemist. Ik ben dus hartstikke blij dat ik er weer ben." 

In welke aflevering Julian exact weer in beeld verschijnt, blijft nog even geheim. Zeker is wel dat de Videoland-kijkers hem eerder weer zullen zien dan de RTL 4-kijkers. Via de streamingsdienst kijk je de soap namelijk een week vooruit.

 

Sophie Bouquet doet heftige onthulling over rol in GTST
Lees ook

Sophie Bouquet doet heftige onthulling over rol in GTST

Tamara Brinkman, die Julians vrouw Saskia speelt, verklapt eerder al dat de hereniging met Julian 'spannend' gaat zijn. "Ze verlangen naar elkaar, maar er is in zes maanden veel veranderd. De grote vraag voor beiden wordt: wie heb ik nou eigenlijk voor me?"

Cas krijgt tijdens zijn GTST-carrière aardig wat pech te verduren. Vlak voor de start van de verhaallijn over zijn gevangenisstraf, raakt de acteur ernstig gewond bij een fietsongeluk. Hij moet daar maanden van revalideren en wordt destijds vervangen door acteur Wouter Zweers.

Vlak voor Julian de bak in moet, verschijnt Cas weer ten tonele. Om dus vervolgens weer maanden uit beeld te moeten zijn... Gelukkig heeft-ie zich in die tussentijd niet verveeld, blijkt wel uit de prachtige foto's van zijn reis door Amerika die hij op Instagram deelt. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

GTST is van maandag tot en met donderdag te zien op RTL 4 en vooruit te kijken bij Videoland. 

Lees meer over
Cas JansenTamara BrinkmanVideolandGTST