HEEL HOLLAND BAH

Jurylid Britse Heel Holland Bakt spuugt taart uit: 'Niet te eten!'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Love Productions / Channel 4Jurylid Britse Heel Holland Bakt spuugt taart uit: 'Niet te eten!'
RTL

Actrice en comedian Lucy Beaumont (39) heeft misschien wel de smerigste creatie ooit gemaakt in 'The Great British Bake Off', de Britse versie van 'Heel Holland Bakt'. In een special waar bekende Britten aan meedoen, heeft Lucy een dermate gore taart gebakken dat een jurylid het heeft uitgespuugd.

"Dit is zeker één van de slechtste taarten die we ooit in de tent hebben gezien!"

Voordat Lucy's taart opgegeten wordt, heeft jurylid Prue Leith al commentaar. "We vroegen je om een taart te maken geïnspireerd op je favoriete dagje weg... Als we hadden gevraagd om je ergste nachtmerrie, dan had je sowieso gewonnen."

Thuisbakkers klaar? Heel Holland Bakt zoekt kandidaten voor elfde seizoen
Lees ook

Thuisbakkers klaar? Heel Holland Bakt zoekt kandidaten voor elfde seizoen

Dan is het andere jurylid, Paul Hollywood, zo dapper om een stukje van de taart te proeven. Binnen een seconde ligt het stukje alweer uitgespuugd op tafel. "Ik zou niet zeggen dat het oneetbaar is, maar het komt zeker in de buurt", zegt Paul, die nog een beetje vies kijkt op dat moment. "Ik heb nog nooit zo'n taart gehad. Het is bizar." Hij vervolgt: "Dit is zeker één van de slechtste taarten die we ooit in de tent hebben gezien!"

Gelukkig heeft Lucy enige zelfspot en kan ze om haar mislukte creatie lachen. "Ik heb in ieder geval een leuk dagje uit gehad", zegt ze. Benieuwd naar de taart, of nou ja, het (mis)baksel? Een foto ervan zie je hieronder.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Heel Holland Bakt