IN GESPREK

Koen Kardashian: 'Mij nooit meer bellen voor Special Forces VIPS, maar had het niet willen missen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKoen Kardashian: 'Mij nooit meer bellen voor Special Forces VIPS, maar had het niet willen missen'
RTL

Koen Pieter van Dijk (30), beter bekend als Koen Kardashian, hoeft nooit meer gebeld te worden om mee te doen aan 'Special Forces VIPS'. Maar tegelijkertijd had de presentator deze ervaring nooit willen missen. Dat schrijft Koen in een bericht op Instagram.

"Naast alle ellende die ik daar heb moeten doorstaan heb ik ook veel levenslessen mogen meenemen"

Maandag is bekendgemaakt dat Koen, en onder anderen Anouk Maas en Fabrizio Tzinaridis, meedoen aan een nieuwe reeks Special Forces VIPS. 'Legergroen draag ik voorlopig niet meer en ze hoeven mij nooit meer te bellen', schrijft Koen bij een persfoto van zichzelf, waarop hij de trainingsoutfit draagt.

Koen Kardashian neemt afscheid van 'duisternis': 'Ik moet door'
Lees ook

Koen Kardashian neemt afscheid van 'duisternis': 'Ik moet door'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

'Maar vriendinnen, ik had het ook nooit willen missen', gaat hij door. 'Wat een rollercoaster was dit.' Koen is onwijs dankbaar voor deze ervaring. 'Je komt jezelf zo erg tegen en dit kwam op het juiste moment in mijn leven. Naast alle ellende die ik daar heb moeten doorstaan heb ik ook veel levenslessen mogen meenemen naar Nederland. Het lijkt of deze foto geschoten is op mijn laatste dag maar niets is minder waar... dit was na de eerste opdracht', grapt Koen.

RTL Boulevard sprak ook met Anouk Maas over haar deelname. In de video hieronder vertelt zij waarom ze niet meteen ja zei tegen het programma.

Een nieuwe reeks Special Forces VIPS, waarin ook onbekende kandidaten meedoen, is te zien vanaf 16 april.

Lees meer over
Koen Kardashian