BOER KRIJGT BABY

Boer Robert uit Boer zoekt Vrouw wordt vader: 'Dit is waar ik op hoopte'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© KRO-NCRVBoer Robert uit Boer zoekt Vrouw wordt vader: 'Dit is waar ik op hoopte'
RTL

Het is typisch lenteweer en op het platteland zorgt dat keer op keer voor mooie dingen. Deze keer heeft boer Robert (40), bekend van 'Boer zoekt Vrouw', leuk nieuws te melden. Hij en zijn vriendin Maaike verwachten hun eerste kindje samen, zo valt te lezen op de 'Boer zoekt Vrouw'-website van omroep KRO-NCRV.

"Het is misschien wat snel, maar ik ben al wat ouder en je weet nooit of het je gegeven is"

"We zijn zo blij, dit is waar ik zo op hoopte toen ik me opgaf voor Boer zoekt Vrouw. Het voelt als een groot avontuur en dat gaan we samen aan", vertelt Robert. De twee hebben elkaar niet leren kennen in het programma, maar wel dóór het programma. Zo kreeg Robert een berichtje van Maaike. "Ik kreeg al wel vaker berichtjes, maar deze viel toch op. Het lag er niet zo dik bovenop dat ze wilde afspreken, waardoor ik juist nieuwsgierig werd."

En de twee hebben aardig wat gemeen, want allebei hun families hebben een vleesveebedrijf, waardoor ze volgens Robert 'op hetzelfde level' zitten en elkaar gewoon heel goed begrijpen.

Elise uit Boer zoekt Vrouw bevallen van eerste kindje
Lees ook

Elise uit Boer zoekt Vrouw bevallen van eerste kindje

Samen zijn de twee nu het huis van Robert een opknapbeurt aan het geven, alhoewel ze nog niet officieel samenwonen. "De planning is dat dat in mei gaat gebeuren. Maaike is nu druk bezig om het gezellig te maken. Schilderen, behangen, Maaike doet het allemaal zelf. Ze is een echte aanpakker en dat vind ik ook zo leuk aan haar."

De komst van een baby zien Maaike en Robert als een groot avontuur. "Het is misschien wat snel, maar ik ben al wat ouder en je weet nooit of het je gegeven is. Daarom zijn we juist zo ontzettend blij met de komst van de kleine. We kunnen niet wachten!"

Robert was in het afgelopen seizoen van BzV te zien. Hij had net niet genoeg brieven om gevolgd te worden in de televisie-uitzendingen en werd op de website van het programma gevolgd. Met de brievenschrijfsters wilde het niet vlotten, vertelde de boer tijdens de reünie-aflevering van BzV. Maar later liep hij Maaike tegen het lijf en de twee kunnen niet meer zonder elkaar. 

Ook boerin Steffi, bekend uit een eerdere reeks van Boer zoekt Vrouw, is momenteel zwanger. Voor haar en Roel, die ze in het programma leerde kennen, is het al hun tweede kindje. In de video hieronder vertelt Steffi hoe de zwangerschap haar vergaat.

Lees meer over
Boer zoekt Vrouw