WIE VAN DE DRIE?

Deze keuze van bachelorette Sylvia zagen we niet aankomen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandDeze keuze van bachelorette Sylvia zagen we niet aankomen
RTL

Met nog maar drie mannen in het programma, wordt 'De Bachelorette' steeds spannender. Welke van de twee heren mogen mee op de 24-uursdate? Van de keuze van Sylvia Geersen (37) staan we wel even te kijken...

Let op: dit artikel bevat spoilers over de elfde aflevering van De Bachelorette.

"Ik ben wel echt een beetje van je gaan houden en vind het echt moeilijk"

Tjeerd, Joris en Samé zijn nog steeds in de running om het hart van Sylvia voor zich te winnen. Joris en Tjeerd lijken de twee favorieten. In de eerste aflevering krijgt Joris al de first impression-roos, omdat hij het meeste indruk op Sylvia maakt op de rode loper. De bachelorette kan ook maar niet ophouden over Tjeerd; met hem heeft ze veel een-op-een-dates en ondertussen ook een goede band. Samé is later aan de groep mannen toegevoegd, waardoor hij Sylvia iets korter kent. Van een date alleen met Sylvia is het nog niet gekomen.

Moeder Sylvia onthult haar favoriet in De Bachelorette: 'Heeft mijn hart gestolen'
Lees ook

Moeder Sylvia onthult haar favoriet in De Bachelorette: 'Heeft mijn hart gestolen'

Het lijkt er dus op dat Sylvia voor Joris en Tjeerd zal kiezen, maar tijdens de laatste rozenceremonie maakt ze een opvallend besluit. Ze stuurt niet Samé, maar Tjeerd naar huis. "Ik vind het zo moeilijk, want je hebt echt een speciaal plekje in mijn hart. Maar ik moet keuzes maken", aldus een emotionele Syl.

Ze denkt namelijk dat Tjeerd nog in een andere levensfase zit en dat ze daarom niet bij elkaar passen. "Ik ben 37 jaar en jij bent nog feestjes aan het geven en je vrienden zijn ook wat jonger nog." Zij is klaar voor huisje-boompje-beestje, maar bij surfer/dj Tjeerd is dat nog golfje-biertje-feestje.

Sylvia heeft het er moeilijk mee, omdat ze Tjeerd niet wil kwetsen. "Ik ben wel echt een beetje van je gaan houden en vind het echt moeilijk, maar ik moet je laten gaan."

Nu Tjeerd weg is, zijn Joris en Samé nog over. Zij maken zich op voor de 24-uursdate waarbij zij er alles aan zullen doen het hart van Sylvia te stelen.

Je ziet De Bachelorette elke donderdag bij Videoland.

Lees meer over
Sylvia GeersenDe Bachelorette