SPOILER ALERT!

Thijs Boermans geeft spoiler over romantische scène in GTST

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Thijs Boermans geeft spoiler over romantische scène in GTST
RTL

In een nieuwe aflevering van de podcast 'Borrelpraat', van acteurs Thijs Boermans (26) en Niels Oosthoek (32), praten de twee elkaar bij over vervelende draaidagen. Ze kunnen genoeg voorbeelden opnoemen, maar Thijs deelt een wel heel opvallend moment. Hij lijkt namelijk details te delen van een nog niet getoonde romantische scène uit 'Goede Tijden, Slechte Tijden'.

"Ik stond daar een serenade te zingen"

Volgens Thijs is het leven als acteur 'niet zo rooskleurig'. Hij zou bijvoorbeeld vorige week onder erbarmelijke omstandigheden op de set van GTST staan. "Het sneeuwde gewoon en het was code oranje en de takken vielen op mijn hoofd. En ik stond daar een serenade te zingen, 'Ik Heb Je Lief' van Paul de Leeuw, met de hele groep van GTST."  De trouwe kijkers van de soap kunnen wel bedenken om welke scène dit gaat: Laura en Henk gaan namelijk binnenkort trouwen in de serie.

Thijs deelt nog meer details rondom de draaidag. Zo onthult hij dat ze die dag ergens 'ver in een provincie' aan het filmen zijn. Ook staan de acteurs naar een balkon te kijken, wat zou kunnen duiden op een romantische balkonscène. "En het was een partij aan het regenen en iedereen stond te bibberen. Ik stond met allemaal van die heat pads in mijn handen en zolen."

Merel raakt zwanger van Stefano in GTST
Lees ook

Merel raakt zwanger van Stefano in GTST

Het lijkt te gaan om een intieme bruiloft, want volgens Thijs zijn er zo'n acht acteurs aanwezig op de set: "Sta je daar met acht man met driedubbele jassen en het regent en iedereen heeft een paraplu." Zodra de camera's beginnen met draaien, moet de sterrencast het slechte weer even wegdenken: "Dan gaan we draaien en moet alles weg. Jassen uit, heat pads weg, capuchons af. En dan maar leuk doen en met volle overtuiging een variant op 'Ik Heb Je Lief' van Paul de Leeuw zingen. Ik ben ook nog eens bang om te zingen." 

Afgelopen december ging Laura Selmhorst, het personage van GTST-vedette Jette van der Meij, op één knie voor Henk (Johnny Kraaijkamp jr.). Dit wordt alweer haar derde soaphuwelijk. 

Lees meer over
Thijs BoermansGTST