WEER EENS WAT MELISANDERS

Carice van Houten wil na Game of Thrones ook wel rol in The Last of Us

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© HBOCarice van Houten wil na Game of Thrones ook wel rol in  The Last of Us
RTL

Carice van Houten (46) heeft wel oren naar een rol in de HBO-serie 'The Last of Us' of in de nog te ontwikkelen serie rondom 'Harry Potter;. Dat laat de actrice weten in een bericht op Instagram. Eerder was Carice al te zien in een andere grote HBO-serie, 'Game of Thrones'.

Op de vraag van een van haar fans of Carice interesse zou hebben in een rol in een van de series, antwoordt zij met: "Sign the petition." Ook vermeldt ze het Amerikaanse productiehuis HBO in haar bericht.

Carice van Houten herdenkt vader op sterfdag: 'Mis je, papa'
Lees ook

Carice van Houten herdenkt vader op sterfdag: 'Mis je, papa'

Begin april meldde persbureau Bloomberg dat filmstudio Warner Bros. Discovery met HBO Max in gesprek is over een serie rondom de populaire Harry Potter-boekenreeks. De boeken van Harry Potter zijn al verfilmd. Het laatste boek, Harry Potter and the Deathly Hallows, werd over twee films verdeeld. De laatste verscheen in 2011.

The Last of Us-hoofdrolspeelster Bella Ramsey vertelde eind maart dat een tweede seizoen van de wereldwijd populaire serie nog wel even op zich laat wachten. "Waarschijnlijk gaan we eind dit jaar of begin volgend jaar filmen. Dus dan zal het er tegen het einde van 2024 of begin 2025 zijn", aldus Bella in een interview. The Last of Us speelt zich af twintig jaar na de vernietiging van de beschaving door schimmels die mensen besmetten en in een soort zombies veranderen. De serie is gebaseerd op de gelijknamige videogame.

Lees meer over
Carice van HoutenGame of ThronesThe Last of UsHBO Max