DAT SAMEEN JE NIET

Samé belandde in Zuid-Afrikaanse cel voor opnames De Bachelorette

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandSamé belandde in Zuid-Afrikaanse cel voor opnames De Bachelorette
RTL

Het is een aangename verrassing voor zowel Sylvia Geersen (37) als de kijkers als Samé in de derde aflevering van 'De Bachelorette' zijn opwachting maakt. Al is het een wonder dat hij er überhaupt bij is tijdens de opnames. Wat blijkt: door problemen bij de douane belandt Samé in de Zuid-Afrikaanse cel, waardoor hij de eerste opnames mist. Wát?

"Gelukkig is er in Zuid-Afrika wat corruptie..."

Het is eigenlijk niet de bedoeling dat Samé pas in de derde aflevering zijn opwachting maakt in De Bachelorette. "De productie zou visums regelen voor iedereen. Het was voor iedereen goed geregeld, behalve voor één iemand en dat was ik toevallig", legt hij uit aan RUMAGTV. Iedereen mag doorlopen bij de douane, behalve Samé. "Uiteindelijk hebben ze me in een cel gestopt, waar ik iets van zeven uur heb vastgezeten", vervolgt hij. "Gelukkig is er in Zuid-Afrika wat corruptie..." 

Lang verhaal kort: na urenlang brommen in de Zuid-Afrikaanse cel, waarin hij door de bewaker om te kopen een vaper en een telefoon met wifi weet te regelen, moet Samé via Dubai weer terugvliegen naar Nederland. Eenmaal thuis zet de productie alles op alles om de knappe gedichtenschrijver toch nog op tijd bij Sylvia te krijgen. "Ze wilden me heel graag erbij hebben. Een heel advocatenkantoor stond klaar om alles te regelen wat er geregeld moest worden." 

Vraag Bachelorette Sylvia schiet in verkeerde keelgat bij Samé
Lees ook

Vraag Bachelorette Sylvia schiet in verkeerde keelgat bij Samé

Na een boel papierwerk, een beetje geluk en een goed humeur van de ambassadeur, krijgt Samé versneld een visum. Zo kan hij de lange reis terug naar Zuid-Afrika maken. Dat hij zo kalm overkomt na aankomst, blijkt nu dus best een wonder te zijn. Dat hij niet zo blij is met een kritische vraag van Sylvia bij één van de laatste diners - of hij Sylvia ook zou willen buiten het programma om -, is nu misschien nog beter te begrijpen.

Hou je vast, want er gaat tijdens de productie nog meer mis. Tijdens het reizen is Samé's koffer zoekgeraakt, met al zijn mooie kleding. Al weet hij een mooie deal te sluiten. "Ik wil best gaan, maar dan zien jullie mij de hele aflevering met een pak kleding en dezelfde boxershort", zegt hij tegen de productie. "Ik moet kleren hebben, maar van vijfhonderd, zeshonderd euro kan ik het niet redden, dus jullie moeten mij een goed budget geven. Ik heb minstens tweeduizend euro nodig."

Of de charmeur dat krijgt? Reken maar van yes. Hij maakt het zijn deelname wel waard, want hij is één van de finalisten. Uiteindelijk is het Joris die Sylvia's hart verovert en de laatste roos krijgt.

Smul je van reality-tv? In Realitea, de nieuwe online realitytalkshow van RTL Boulevard, bespreekt Fawry not Sawry het laatste en heetste realitynieuws met spraakmakende gasten. Hieronder zie je de nieuwste aflevering:

Lees meer over
Sylvia GeersenDe Bachelorette