ALS GORDONDERSLAG BIJ HELDERE HEMEL

Gordon hint op breuk met Gavin: alle foto's samen weggevaagd

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @gordonheuckerothGordon hint op breuk met Gavin: alle foto's samen weggevaagd
RTL

Gordon (54) heeft het zo vaak van de daken dat iedereen die het wilde horen (en niet wilde horen) wist dat hij ging trouwen. Nu lijkt het er toch echt op dat de plannen om in het huwelijksbootje te stappen alweer van de baan zijn. Na geruchten over een vermeende breuk tussen Gordon en de 24 jaar jongere Gavin heeft de presentator alle foto's van hen samen in zijn Instagram-feed verwijderd. Ook Gavin heeft de zoetsappige foto's gedeletet. Daar bovenop komt ook nog dat de twee elkaar niet meer volgen op Instagram, iets dat tegenwoordig veelzeggend is.

In het najaar moest Goor dan écht gaan trouwen met Gavin Rozario. Door die plannen lijkt nu een streep te kunnen. Ondertussen houdt de presentator zich op de achtergrond. Zijn management liet dinsdag weten dat Gordon ervoor kiest om niet op de verhalen te reageren.

Voor dat statement verscheen een verhaal in De Telegraaf waarin wordt beweerd dat Goor een trip naar Australië, het thuisland van Gavin, eerder heeft afgekapt. Hij zou alleen terug naar huis zijn gevlogen, na anderhalve dag.

Gordon en verloofde bedanken volgers vanuit Tokio voor alle felicitaties
Lees ook

Gordon en verloofde bedanken volgers vanuit Tokio voor alle felicitaties

Begin dit jaar ontmoetten Gordon en Gavin elkaar in Zuid-Afrika. Al snel liet Goor foto's van hen samen zien op social media. Zo waren de twee bijvoorbeeld op date tijdens een concert van Elton John. Een zoenfoto daarvan werd op internet gedeeld. In de maanden daarna ging het liefdesavontuur in een stroomversnelling en eind maart was daar dan het aanzoek. Daar was Goor erg emotioneel door. RTL Boulevard sprak hem daarover. In de video hieronder laat de presentator nog trots zijn trouwring zien.

Tekst gaat door onder de video.

Goor vertelde in de radioshow van Frank Dane nog echt zeker te weten dat het goed zat met Gavin. "Nee, hij heeft een goede baan in Australië. Hij heeft z'n dingen voor elkaar", antwoordde Gordon op de vraag of Gavin misschien op zijn geld uit was. "Je weet: dit zit goed. Dat merk je aan alles. Hij wist helemaal niet wie ik was, wat ik deed. Ik heb dat de eerste dagen ook niet verteld. Het is een heel ander kaliber", liet de presentator weten.

In datzelfde gesprek omschreef Gordon zijn liefdesleven nog als 'een puinhoop'. "Heel Nederland heeft er getuige van kunnen zijn de afgelopen twintig jaar." Ook de 'spectaculaire' locatie voor het droomhuwelijk was al geregeld, al wilde Goor daar nog niets over vertellen. Hopelijk heeft hij de rekening nog niet hoeven betalen. Beelden van het aanzoek zie je hieronder.

Lees meer over
Gordon