BLOED, ZWEET EN TRANEN

André Hazes laat zich uit over tegenvallende kaartverkoop Ahoy

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAndré Hazes laat zich uit over tegenvallende kaartverkoop Ahoy
RTL

André Hazes (29) zingt vandaag tijdens de Radio 538-middagshow met Frank Dane (41) voor het eerst zijn nummer 'Deel Van Mij' live. Ook doet hij een boekje open over de kaartverkoop van zijn aankomende concert in Ahoy. Die loopt namelijk niet helemaal storm... Maar volgens André valt het reuze mee.

"Als het aan mij had gelegen, dan was het ook binnen een uur uitverkocht"

Wanneer Frank de zanger vraagt naar zijn aankomend concert in Ahoy, vertelt André dat het 'prima' gaat. "Het gaat goed." Dat diverse media claimen dat zijn kaartverkoop niet zo lekker loopt, daar trekt hij zich niks van aan. "Jongens, we verkopen gewoon hartstikke netjes. Als het aan mij had gelegen, dan was het ook binnen een uur uitverkocht. Maar dat is gewoon ergens niet de realiteit ook toch? Dus ik ben gewoon heel erg blij met hoe we nu staan daar." 

Ook licht hij alvast een tipje van de sluier op over de liedjes die hij tijdens het concert zal zingen. "Ik zal altijd een blokje doen om mijn vader te eren. Dat is ook waar ik alles aan te danken heb." 

André Hazes voor het eerst zonder drugs of alcohol op het podium: 'Trots'
Lees ook

André Hazes voor het eerst zonder drugs of alcohol op het podium: 'Trots'

Daarnaast zal André zijn nieuwe singles laten horen in Ahoy. Frank vraagt hem meteen naar hoe het zit met de claims rondom zijn nieuwste nummer 'Deel Van Mij'. Deze zou namelijk behoorlijk veel gelijkenissen vertonen met het nummer 'Fire' van de Amerikaanse zanger Gavin DeGraw. "Ik heb nog steeds geen claim. Geen rechtszaak", lacht André in de uitzending.

Hoewel de voorbereidingen voor zijn concert in Ahoy in volle gang zijn, gaat de zanger er vanaf morgen eventjes tussenuit. "Ik ga morgen op vakantie. Ik heb alweer een week gewerkt", grapt hij. "Ik ga naar Vegas, met Moon [Monique, red.]. De kleine [gaat] ook mee." 

Naast dat alles in zijn carrière soepel verloopt, gaat het ook in zijn privéleven erg goed. Zo is hij weer hoteldebotel verliefd op Monique. Frank vraagt zich echter af hoe het nou precies zit met hun verloving: "Ben je nog steeds verloofd of zit er een houdbaarheidsdatum op? Hoe werkt dat? Of zou je weer helemaal opnieuw moeten beginnen als je zou willen?" André weet zelf ook niet of zijn verloving verbroken is, maar weet wel dat hij opnieuw op één knie zou moeten als hij met Monique zou willen trouwen. "Ja, ik denk dat elke vrouw dat wel wil." 

Lees meer over
André Hazes jr.